Във "Възраждане" искат ремонт на една от най-разбитите улици в комплекса догодина

Във

 Предвидена ли е в Капиталовата програма на общнна Бургас за 2021 г. цялостна реконструкция на ул.“Македония“ ? Това опита общинският съветник от СДС Станимир Апостолов, който е входирал писмо в местния парламент. 

Апостолов припомня, че през последните пет години община Бургас предприе ясна политика за цялостна реконструкция на най-амортизираната улична мрежа в широкия център на града, тази в кв. „Възраждане“ . Бяха преобразени няколко улици в района , който от десетилетия беше оставен в забрава и настрани от мащабните капиталови ремонти извършвани в други части на град Бургас. Част от този централен район е и улица „Македония“ , която от много години е с компрометирана пътна настилка и с крайно амортизирани пешеходни тротоари.

Разбитите улици и липсата на места за паркиране от дълги години са проблем номер едно на жителите на "Възраждане". От община Бургас на няколко пъти отговорят на техните жалби, че имат готовност да ремонтират всички улици в комплекса, но едва след като бъде подменена водопроводната мрежа от ВиК

 

Коментари

Още от последните новини