Васил Едрев към айтозлии: Извънредното положение падна, но се отнасяйте с респект към мерките!

Васил Едрев към айтозлии: Извънредното положение падна, но се отнасяйте с респект към мерките!  - E-Burgas.com

Нека всеки отговорно да полага грижи за своето здраве и здравето на другите. Отнасяйте се с необходимия респект към мерките, които са в сила. Спазвайте социална дистанция и не забравяйте да слагате маски на закрити обществени места. Това заяви кметът на община Айтос Васил Едрев в обръщение към съгражданите си. „В условията на по-меки мерки, най-важното изискване към всеки един от нас е високата лична хигиена“, добави Едрев.

В края на извънредното положение, той благодари на членовете на местния щаб за бързата реакция и навременните решения. „На нашите медици от болницата и медицинския център, на личните лекари, фармацевтите и на полицейските служители. На всички тях дължим опазването на община Айтос от заразата“, категоричен е кметът.

„Сърдечно благодаря на айтоските търговци, на десетките фирми и производители, и на всички граждани, които с щедрост и грижа се включиха с дарения за подпомагане на многодетни семейства, самотни възрастни хора, хора с увреждания и в неравностойно положение от община Айтос“, казва още Васил Едрев.

Свързани статии
Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Двудневен празник проведоха в Айтос (Снимки) Засадиха стотици дръвчета по новите тротоари в Айтос ЖП прелези в Айтоско отиват в историята, общината изгражда нови надлези Хванаха 22-годишен дилър в Айтос Канят айтоските ученици към инициативи на МКЦ-Бургас
Тагове
айтос васил едрев
Коментари