В София вече се готвят да отворят парковете за разходка на деца

В София вече се готвят да отворят парковете за разходка на деца - E-Burgas.com
Снимка: sofia-code.org

София се подготвя да отвори големите паркове - като начало само за разходки на деца до 12 години в определени часове и при строги правила, съобщава БНТ.

Столичната община ще направи тест днес в 11 часа на създадената организация, но без участието на граждани. Предвижда се само обучение на екипите на общината. До официалното отпадане на забраната, парковете остават затворени. А премиерът Бойко Борисов заяви, че се обмисля предсрочно прекратяване на извънредното положение в страната. Това обаче зависи от епидемичната обстановка у нас.

Анкета
Свързани статии
В началото на юни разхлабват още мерки, но маските няма да отпаднат скоро Д-р Кунчев: Част от мерките не бяха издържани от научна гледна точка Разрешиха и мачлето пред блока, но за не повече от 10 души Уточнение: Кината в моловете ще работят, но не и самите молове Отменянето на извънредното положение е много близо Kината, музеите и галериите отварят отново (заповед) Официално: Заведенията отварят с маси навън през 2,5 метра Върнаха пейките в Борисовата градинка, хората вече сядат по тях Димитър Николов: Не нарушавайте правилата, за да не затворят пак парковете Официално: Разрешават посещение в парка, но при определени условия
Тагове
ограничителни мерки
Коментари

Още от последните новини