В Крайморие възмутени от реакцията при сигнал за струпани хора

В Крайморие възмутени от реакцията при сигнал за струпани хора - E-Burgas.com

Жители на бургаския квартал Крайморие останаха възмутени от реакцията на полицейски екип, който се отзовал на техен сигнал за струпване на големи групи хора в местностите около морето.

Вчера, в местата около скалите, били забелязaни десетки автомобили и хора, дошли от града на пикници и барбекюта, въпреки забраните по време на извънредно положение. Местни жители сигнализирали в МВР, дошла патрулка, но обиколила около тях и си заминала.

Припомняме, че все още е в сила Министерската заповед за забрана на разходки в паркове и планини, въпреки че се очаква тя да бъде смекчена в следващите дни и те отново да бъдат отворени за достъп, но при определени условия.

От община Бургас вече заявиха, че са обсъдени вариантите за разходки в Морската градина, но се изчаква новата Министерска заповед.

Свързани статии
Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион Удължиха ковид мерките в цялата страна Още осем области връщат ковид мерките Комисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон От днес маските не са задължителни, а желателни Доц. Кунчев предупреждава за внимателно разпускане на мерките Край на всички ковид ограничения от 1 април Ново разхлабване на COVID мерките у нас Последен ден с по-строги ковид мерки, ето къде трябва да се показва зелен сертификат
Тагове
крайморие мерки сигнал
Коментари

Още от последните новини