В Айтос откриха най-модерния арматурен двор в Южна България (снимки)

В Айтос откриха най-модерния арматурен двор в Южна България (снимки)  - E-Burgas.com

Кметът на Айтос Васил Едрев откри ново производство на територията на промишлената зона в града. Новият арматурен двор в Айтос е с капацитет на обработка 30 тона на ден, разполага с най-модерните, налични на пазара машини, и е с амбицията да възроди икономическата активност в община Айтос. Инвестицията е на БАУМИКС - Айтос.

Машините са изготвени от световен лидер в производството на оборудване за обработка на арматура и стомана, като дворът на Баумикс - Айтос разполата с две производствени линии. Останалите цехове с подобно оборудване в България са само с една производствена линия, което означава, че машинният капацитет в Айтос надвишава два пъти всеки друг цех за строителна арматура в страната ни.

Новото производство ще допринесе за съживяване на икономическата активност в община Айтос и региона. Огромният капацитет в двора на Баумикс е  удачен избор за всеки мащабен проект в страната, като в същото време, модерната технология позволява прецизност и гъвкавост, така че да се обърне внимание и на малкия клиент, със заявка за малка къща, малък търговски обект, гараж, плоча, ограда и т.н..

Клиентите, големи и малки, ще изберат Баумикс не защото е наблизо, а защото мащабите на производство и гъвкавият подход са гаранция за изключително изгодни цени и изпълнение в срок.  Производството в базата на Баумикс е в състояние да превърне Община Айтос в главен център за изработка на строителна арматура за целия Югоизточен регион, и така да утвърди Айтос като главен пункт за строителни материали.

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини