Уволниха и директорката на "Брезичка"

Уволниха и директорката на

След скандалния запис с насилие над деца в детска градина "Брезичка" в Бургас - отстранената от длъжност директорка излиза в пенсия, а от днес психолог започва работа с децата и персонала. И учители, и родители все още не могат да приемат, че това, което се вижда на скандалния клип, се е случило в тяхната детска градина, предаде БНТ.

Никой в детската градина "Брезичка" не е чувал за подобно отношение до скандала. Бащата на едно от пострадалите деца казва, че не е споделял с никого досега, защото не е искал да повярва на детето си, когато му е разказвало, че е скубано и удряно от учителките си в групата.

Мария Гюзелева, предоставила кадрите за излъчване в интернет, каза, че въпреки че преди време директорката е решила проблем с друга учителка с лошо отношение към децата, не вярва, че тя ще се справи сега.

От днес групата има нови учителки, предстои назначаването и на нов директор. Досегашната директорка излиза в пенсия, а двете учителки са уволнени. Прокуратурата продължава следствените си действия.

Коментари

Още от последните новини