Утре откриват сватбено изложение Grand Wedding Expo 2020 на Гранд Хотел и СПА Приморец

Утре откриват сватбено изложение Grand Wedding Expo 2020 на  Гранд Хотел и СПА Приморец - E-Burgas.com

Авторското сватбено изложение на Гранд Хотел и СПА Приморец - Grand Wedding Expo (GWE), отваря врати утре, 25 януари (събота) от 10:30 часа. Форматът с водещ Мис България 2003 Елена Тихомирова ще претвори 5-звездния хотел в истинско сватбено царство, събрало всичко необходимо за съвършеното тържество. Ще продължи до 18:30 часа на 26 януари (неделя). Добре дошли са всички бъдещи младоженци, техните близки и приятели. Входът е свободен. Партньор на изложението за втора поредна година са DJ Service.

Grand Wedding Expo ще покаже детайли от сватбата - тематични декорации, визии на сватбена маса, украси, композиции – аранжирани в автентичен любим сватбен домакин – елегантният Гранд на Бургас. Техни автори ще бъдат уважавани сватбени агенции. Свои щандове и в двата дни на изложението ще имат и DJ Service, сватбени фотографи, бармани, музиканти, танцова школа, ювелири, астролог, флорист, фитнес инструктор и други.  

Допълнително, Grand Wedding Expo включва 11 тематични подсъбития с различни презентатори, всеки от които ще покаже различен момент от тържеството. Темите са обвързани с астрологията, сватбената фотография, коктейлите, модните тенденции в изработката на булчински букети, демонстрация булчински прическа и грим; дегустация на сватбено меню, техническо обезпечаване на събития, демонстрация първи брачен танц, постигане на перфектната форма за сватбения ден.

Акцент в програмата, специално на вниманието на бъдещите булки е бляскаво ревю, което ще покаже цяла плеяда разкошни булчински рокли на San Patrick & White One на PRONOVIAS представени у нас единствено от Сватбен център „Брилянтин“ и Love Bridal London с ексклузивен представител за цялата страна едноименен бутик в Слънчев бряг. Красивото събитие ще започне в 18:00 часа на 25 януари. Дефилето ще покаже и най-новата колекция на българският бранд детски облекла за специални случаи Salzarra. Всеки ще има възможност лично да се докосне до прекрасните булчински рокли и бутикови облекла за най-малките гости на тържеството на специални щандове- мини-бутици, които ще бъдат на разположение и в двата дни на сватбеното изложение.

Първото издание на Grand Wedding Expo събра многобройна публика и донесе висока полезност не само на бъдещите младоженци, но и на различните специалисти от сватбения бранш, които имаха възможност да обменят ноу-хау относно съвършеното сватбено тържество.

Заповядайте на Grand Wedding Expo 2020 – вижте сватбата претворена от едни от най-добрите в брашна специалисти; консултирайте се с тях за всичко което ви интересува; потопете се в магията създадена специално за вас – в едно истински любимо сватбено царство – Гранд Хотел и СПА Приморец. Входът за сватбено изложение GWE и всички подсъбития е свободен.

Коментари

Още от последните новини