Утре изписват последните двама хоспитализирани с коронавирус в Бургас

Утре изписват последните двама хоспитализирани с коронавирус в Бургас - E-Burgas.com

Починалият мъж в Инфекциозното отделение е страдал от тежък хепатит, нямал е нищо общо с COVID-19, поясни д-р Миразчийски

Двамата останали хоспитализирани пациенти с коронавирус в Инфекциозното отделение на УМБАЛ-Бургас имат отрицателни проби и най-вероятно утре ще бъдат изписани и ще могат да посрещнат Великден у дома. Това заяви днес управителят на бургаската болница и член на кризисния щаб д-р Бойко Миразчийски на брифинг.

„Двамата пациенти са много добро състояние, параклиниката им е много добра, днес им е взета проба за PSR тест и ако той е отрицателен утре предстои да бъдат изписани“, каза д-р Миразчийски.

Припомняме, че в областта има 25 заболели, трима в болница (един в МБАЛ-Айтос), 9 излекувани и 16 у дома в 28-дневена карантина и лечение.

Междувременно д-р Миразчийски поясни, че починалият наскоро малд мъж в Инфекциозното отделение в Бургас, е страдал от много тежък хепатит и е имал много други съпътстващи здравословни проблеми. „Нямал е нищо общо с коронавируса, постоянно имаше много подобрения и много влошения, за последно постъпи в Реанимация, където е починал“, уточни шефът на болницата.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
коронавирус Бургас
Коментари

Още от последните новини