Удар на полицията! Разбиха ромска тумба престъпници в Кошарица

Удар на полицията! Разбиха ромска тумба престъпници в Кошарица - E-Burgas.com
снимка: архив

Сред задържаните са нападателите, които пребиха двама общински служители в Несебър

Цели 8 души са задържани при специализирана полицейска акция в несебърското село Кошарица. Униформените са извършили проверка на парцел в селото, в който били  изградени и разположени шест монолитни сгради и преместваеми обект. В тях се били настанили осем криминално проявени и осъждани, заедно със своите семейства. Сред пребиваващи в помещенията са и участниците в инцидента с общинските служители от приюта за безстопанствени кучета към Община Несебър.

Задържани за срок от едно денонощие са : братята Б.С., 32 годишен и М.С., 37 годишен, А.М., 46 годишен и синовете му – М.М., 17 годишен и С.М., 19 годишен, А.М., 24 годишен, П.Т., 35 годишен и Р.С., 28 годишен.

В една от постройките е намерен и иззет нерегистриран пистолет заедно с осем боеприпаси 22-ри калибър към него, множество по вид документи, свързани със заложени вещи, парични заеми и договори и регистрационни документи за покупко-продажба на МПС, както и мобилни апарати. В автомобил, ползван от един от мъжете, са открити и иззети множество инструменти и техника за извършване на строително-ремонти дейности с неустановен произход.

На трима от задържаните са съставени актове по Закона за гражданската регистрация, а на един – акт по Закона за българските документи за самоличност. Образувано е досъдебно производство за незаконно притежаване на оръжие и боеприпаси. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Коментари

Още от последните новини