Участничките в Кралица на Бургас 2019 се довериха на Prime Aesthetic Center (видео)

Претендентките за короната Кралица на Бургас 2019 посетиха Prime Aesthetic Center в навечерието на конкурса. Красивиците си направиха редица процедури в центъра за лазерна епилация и кислородна мезотерапия.

Prime Aesthetic Center рaзполага с високотехнологичнa апаратура на световни лидери за постигaне на впечатляващи резултaти в областта на лазерната епилация, моделирaнето и подмладяването на лице.

Момичетата се довериха на най-бързия и ефективен метод за поддържане на здрава и гладка кожа. В Prime Aesthetic Center се работи с последно поколение лазер, който не само епилира бързо и дълготрайно, но и подмладява състоянието на кожата и я прави гладка. Дори и през горещия сезон в Prime Aestettics Center се извършва бързо и безопасно лазерна епилация, която обещавa повече време за незабравими приключения през лятото.

Освен на лазерна епилация претендентките за короната на Кралица на Бургас 2019  се подложиха на безиглена мезотерапия, която обогатява дермата с 95% чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Процедурата предлага дълбока хидратация с подмладяващ ефект, уникална лифтинг терапия, избелваща терапия с озаряващ ефект и здрава кожа, за да могат красавиците да бъдат неотразими в нощта на конкурса.  

Момичетата получиха съвети как да поддържат кожата на лицето и тялото си. Те останаха доволни и щастливи, след като се довериха на най-новите технологии, гарантиращи най-добри резултати в естетичната красота. 

Коментари

Още от последните новини