Туристи се жалват от дрогирани спасители на морето

Туристи се жалват от дрогирани спасители на морето   - E-Burgas.com
Снимка dnes.bg

Туристи се жалват от дрогирани спасители на родното Черноморие.

"От два дни виждаме страшно неадекватно държание от страна на един от спасителите. През цялото време този човек правеше простотии, една от тях беше да кара спасителната лодка на брега в пясъка, добре че го смениха. Отидох да попитам колегите му какво става и ми казаха, че дрогата му е изпарила мозъка. Потвърдиха ми, че е бил надрусан. Представете си ако някой от нас е имал нужда от него какво щеше да стане", коментира възмутен 41-годишният Иван от Кюстендил, цитиран от Монитор. Мъжът бил на почивка в един от големите курортни градове.

По негови думи един от хората, които събирали пари за чадърите на плажа обикалял и предупреждавал плажуващите за състоянието на спасителя. "Аз попитах този човек какво е ял, а той дори не ме разбра. Незнаеше къде се намира. През цялото време се хилеше и беше неадекватен. Чиста случайност беше, че в бурното море нямаше давещи се хора", разказва още кюстендилецът.

Той се натъкнал на подобно неадекватно отношение и сред други спасители. "Те или забиват мацки или пият по баровете. Не съм доволен. Аз лично не влизам навътре в морето, но все пак това не е нормално", казва още 41-годишният кюстендилец.
 

Коментари

Още от последните новини