Трима младежи спасиха младо момиче от удавяне край Моста

Трима младежи спасиха младо момиче от удавяне край Моста - E-Burgas.com

Младо момиче, решено да се самоубие, е било спасено рано тази сутрин от удяване от трима младежи. Историята разказа един от героите в инцидента Стефан Петров, който е бил подпомогнат от двама негови приятели Бисер Руменов и Иво Иванов. 

"Тръгваме и виждаме как една патрулка лети към Моста и тръгва по него, стигайки до самия му край. След 2-3 минути и ние бяхме при тях.

Видяхме, че във водата има момиче, а на моста имаше няколко човека, които казаха, че скочила сама да се самоубива. Веднага се съблякох и скочих. Доплувах до нея и я хванах, но се изведнъж се схванах и не можех да я дръпна, а и не съм добър плувец. През това време Иво и Бисер дойдоха до мен и Иво започна да тегли момичето, а Бисер ми помогна да се възстановя и двамата доплувахме до плочата.

Иво успя да изтегли момичето до плочата и го спаси. Ако не бяха те двамата не знам какво щеше да стане и дали щях да успея да извадя сам момичето, и дали изобщо щях да успея и аз да изляза. Важното е, че спасихме човешки живот и всичко приключи без фатални инциденти!"  разказва Стефан Петров във Фейсбук. 


.

Коментари

Още от последните новини