Tрети безплатен демо час за гейм дизайн в Бургас

Tрети безплатен демо час за гейм дизайн в Бургас - E-Burgas.com

РобоКидс ви кани на  трети безплатен демо час за гейм дизайн  "Направи сам видео игра с GameMaker Studio 2" в сряда 31.07.2019 от 11:00 ч на ул." Съединение"№5.

Този безплатен демо час е подходящ за деца над 11 години. Местата са ограничени. Записвания само на приложените линкове или посочения телефон.

Повече инфо 

Кой не е искал да направи собствена видео игра? Сега това е не само напълно възможно, но и изключително забавно с курса "Направи сам игра". Тук ще се научим да правим игри в един от най-добрите професионални 2D гейм енджини (софтуер за правене на игри) - GameMaker Studio 2 (www.yoyogames.com), който дава възможност както за традиционно програмиране с писане на код, така и с визуален език, специално предназначен за по-малките дизайнери на игри. Примерната игра, която ще направим в курса ще бъде аркадна игра, с изглед отгоре-надолу (top-down view) и тя е само началото на твоя път в създаването на видео игри!

За лектора

Гост-лектора ни за това лято - Асен Канев - дигитален художник, дизайнер и разработчик на видео игри, арт директор.
Асен a.k.a. rexorcorum работи като 2D дигитален художник и арт директор към Netcore Games (http://te4.org/press/), малка независима компания за компютърни игри, създател наTales of Maj' Eyal (в Steam и GOG.com), една от най-известните и успешни roguelike игри.

Портофолио

Коментари

Още от последните новини