Това, което видях на "Звездичка Арена", ще го приложа в Германия", каза Директорът на ДЮШ "Хофенхайм" Гидо Кандзиора

Това, което видях на

Днес немският треньор сподели впечатленията си от малките футболисти на "Звездичка", от треньорите и какви ще са бъдещите съвместни проекти. Директорът на ДЮШ "Хофенхайм" Гуидо Кандзиора гостува на ДФК"Звездичка". Той посети "Звездичка Арена" в комплекс "Славейков" и остана очарован от терена, тренировките и футболните умения, които демонстрираха децата от школата. Резултатите от успешната спортната академия на "Хофенхайм", проведена в Индия и модела на работа на германците, ще могат да бъдат реализирани и в България, като децата от различните възрастови формации на ДФК "Звездичка" ще представят страната ни на турнири в Германия по съвместния проект.

. Това, което видях в „Звездичка”  са първите ми впечатления. Но ме изуми, че много детайлно се работи тук, треньорите са много добре подготвени са . Децата са много ангажирани и дисциплинирани. Сега от видяното съм натрупал опит и смятам да го приложа в Германия. В обсъждаме бъдещо партньорство. Това е само началото”, -каза Гидо Кандзиора. 

Директорът на ДФК "Звездичка" Петър Алескиев сподели, че от тук нантатък започва едно сътрудничество между двете школи и съвместен прокет. ДЮШ "Хофенхайм”  вече е поканена на 24, 25, 26 юни, когато ще се проведе   Мини шампионска лига. 

В края на срещата Гидо Кандзиора получи сувенири и фланелка с логото на "Звездичка", както и снимка с Петър Алексиев, направена на "Звездичка Арена". 

Галерия
Коментари

Още от последните новини