Тони Димитрова излиза на сцената в подкрепа за 7-годишния Георги, който се нуждае от изследвания в Германия

Тони Димитрова излиза на сцената в подкрепа за 7-годишния Георги, който се нуждае от изследвания в Германия - E-Burgas.com

Най-популярната бургаска певица Тони Димитрова ще пее благотворително в подкрепа на7-годишния Георги Мицикулев, който непрекъснато е подложен на рехабилитации и въпреки това се нуждае от точна диагностика на забляването си.

Концертът ще се състои на 1 сепетември в НХК, от 19:00 часа и в него участие ще вземат още Севджан Рамадан, Николета, БГ Дуетът, Кристиян Грънчаров, ТФ „Странджа“, орк. Комите и др.

Организатори са Пламена Алексиева и Дима Петкова с подкрепата на община Бургас и Импресарска Агенция VN.

"Свързахме се с Университетската клиника в Хамбург, където ще можем да направим изследванията и диагностиката, но за това ни трябват средства. На 15 .09.2016 год ние с Гошко трябва да сме в Хамбург, за да ни поемат", споделят организаторите.

В Хамбург, ще се правят изследвания и ще се иска мнение на 5 лекаря. Детето ще бъде прегледано от невролог, който ще уточни статуса на заболяването, неврохирург, ортопед, вътрешни болести, психолог.  Те ще диагностицират заболяването и ще кажат какво е нужното лечение.

„Сумата не е толкова голяма, но е непосилна за Весела Куцарова,майката на Георги,но не и за нас хората, с добри сърца и желание да помогнем“, вярват организаторите. Средствата, нужни за Георги да замине в Германия на изследвания са 6 000 лв.

Всеки, който има желание да помогне на детето и семейството му може да дари пари на следните сметки

Дарителска сметка в лева:

SOCIATE GENERALE EXSPRESSBANK

IBAN:BG23 TTBB 9400 5526 7584 96 BIC TTBBBG22

Георги Георгиев Мицикулев

Дарителска сметка в евро:

SOCIATE GENERALE EXSPRESSBANK

IBAN:BG66 TTBB 9400 5526 7584 96 BIC TTBBBG22

Georgi Georgiev Mitsikulev

Галерия
Коментари

Още от последните новини