Търси се най-добрият шофьор на Бургас

Търси се най-добрият шофьор на Бургас - E-Burgas.com
Безопасни-пътища-008
Фондация"Безопасни улици от Валя" организира конкурс за най-добър шофьор на Бургас. В състезанието могат да участват както жени, така и мъже. Единственото условие е водачите добре да познават правилата за движение. Събитието ще се проведе на втория етаж на  паркинга в МОЛ Плаза, от 16:30 часа, на 25 юли. Участниците ще преминат през два кръга. А членове на журито ще бъдат инструктори и специалисти по безопасно шофиране.
За участие, всеки желаещ може да  изпрати своите три имена, дата на раждане, e-mail, фейсбук профил, телефон за връзка и с какъв шофьорски стаж сте (години, месеци) на e mail: [email protected]
Краен срок за попълване на формите за участие - 20:00 часа на 22 юли.
Състезанието е част от дните, в които Фондацията "Безопасни улици от Валя" отбелязва своята четвърта годишнина от създаването си.
На 24 юли На 24 юли ще се състои концерт в Летния театър в памет на загиналите по пътищата на страната “Глас към небеса”. В него ще участват Орлин Павлов, Теди Кацарова, Славка Калчева, Румънеца и Енчев, Стефан Илчев, Володя Стоянов, Стефан Митров, Тони Дачева, Маги Джанаварова, Проект “Вокализирай това”, Ангел, Тони Латева, Силвия и други.
И за двата дни вече има създадени събития във Фейсбук, от където всеки може да получи повече информация.
 
Коментари

Още от последните новини