Студио за красота с над 8-годишен опит се грижи за блясъка на бургаските кралици

Студио за красота с над 8-годишен опит се грижи за блясъка на бургаските кралици - E-Burgas.com

Момичетата от конкурса показват най-новите и модерни тенденции в разкрасяването в Beauty Studio Nefertiti

Един от водещите бургаски брандове в разкрасяването се грижи за външния вид на момичетата от „Кралица на Бургас“. Вече над 8 години Beauty Studio Nefertiti предлага най-добрите решения, свързани с визията и доброто самочувствие. Студиото залага на висококвалифицирани и доказани в сферата на естетичните услуги специалисти, както и с правилния подбор на козметични продукти на световни брандове. Неслучайно те са ангажирани с нелеката задача „Кралиците“ да показват на широката публика най-новите и модерни разкрасителни тенденции.  

Beauty Studio Nefertiti разполага с високотехнологична апаратура на международните лидери за постигане на впечатляващи резултати в областта на лазерната епилация, моделирането и подмладяването на лицето и на тялото с качествени, надеждни и безвредни естетични процедури.

Специалистите в студиото залагат на най-иновативния диоден лазер Diolaze XL1, отговарящ на последните световни изисквания, свързани с лазерната епилация с гарантиран отличен ефект при изключителен комфорт за клиента.

Златният стандарт днес налага безопасна, нежна и ефективна лазерна епилация на всички зони по всяко време на годината.

Лятото не е проблем за екипа на Beuty Studio Nefertiti - с тен или без, професионалистите имат готовност да извършат лазерна епилация, напълно безопасно и комфортно за клиентите.

Платформата на INMODE предлага и накрайник FORMA за колагеново ремоделиране на лицето и тялото. Тя дава отлични резултати при стягането на кожата, премахването на фините мимически бръчки и видимо подмладената визия. И е оптимално безопасна, ефективна и репродуктивна.

За перфектно стегнато и моделирано тяло, в студиото се спират на VELAShape II, който извайва тялото и редуцира целулита само след няколко процедури .Осигурява невероятни резултати без възстановителен период и без дискомфорт. Тайната на VelaShepe II е, че е първият апарат, който използва патентованата Elos технология в комбинация с вакуум.

Beauty Studio Nefertiti предлага решение и за клиенти ,които предпочитат мануалните процедури. „Подбрали сме различни марки козметика с над 90% натурални продукти, които дават максимални резултати  за дълбока хидратация и подмладяващ ефект, уникална лифтинг терапия, избелваща терапия с озаряващ ефект, борба с акнето, бустери за по-млада и здрава кожа“, разкриват от салона.

Beauty Studio Nefertiti съчетава професионалните умения с новите технологии, като се прилага индивидуален подход към всеки клиент. Екипът от специалисти работи на няколко нива: прецизна диагностика спрямо конкретните нужди и възраст, избор на параметри за работа и качествено професионално изпълнение на процедурата, консултации и съвети за правилна грижа на кожата след извършване на процедурата.

Всеки клиент ползва безплатна консултация с препоръки за подходящите процедури и изготвена индивидуална програма.

 

Свързани статии
Четиринадесет красавици от Бургас ще се борят да грабнат короната в конкурса Кралица на Бургас 2023 Търси се новата Кралица на Бургас Започват кастингите за Кралица на Бургас
Тагове
кралица на Бургас
Коментари

Още от последните новини