Страховита гледка на Ропотамо: Младо семейство се натъкна на мъртви елени, положени край реката

Страховита гледка на Ропотамо: Младо семейство се натъкна на мъртви елени, положени край реката - E-Burgas.com

 

На страховита гледка се е натъкнало младо семейство при вчерашната си разходка край Ропотамо. Случката разказва нашата читателка Десислава Луканова, която изпрати снимки на два мъртви елена, които са положени до реката. 

"Вчера по обяд се разхождахме със семейството ми на пътеката край Ропотамо, там където минават лодките. Натъкнахме са на труповете на два елена, които миришеха ужасно, вероятно стояха там от няколко дни. Гледката беше много страшна, едното животно беше изкормено, докато другият труп изглеждаше непокътнат. Първата ни асоциация беше за убийство от бракониери, но не става ясно защо труповете са изоставени. Те изглеждаха като положени в тази поза и дори се замислихме дали не става дума за някакъв ритуал. Всички бяхме много шокирани." заяви нашата читателка. 

По думите и на място са пристигнали инспектори, които са прибрали мъртвите животни за аутопсия. Хората от горското стопанство обаче отказали да разговарят и да отговорят на въпросите кога и как са се появили труповете на елените край реката.  

Галерия
Свързани статии
Еколози алармират: Ценни местообитания в Айтоска планина са под заплаха! Бургазлии засадиха коледните си елхи в "Меден рудник" Коледна горичка ще изникне в парк "Езеро", всеки може да засади живо дръвче там Четвърта година подред: Доброволци правят коледно почистване на плаж Аркутино БДЗП преброи 1142 пеликана в Бургас Бургаски ученици събраха над 5 тона опаковки за рециклиране Асен Личев отхвърли искане за спиране на строителството в имот в Синеморец ВАС окончателно: Разрешителното за строежа в местността Алепу е нищожно ВМА постави 857 ваксини само за ден Община Бургас отново предупреждава: До 5000 лв. глоба за замърсяване на градската среда!
Тагове
Ропотамо РИОСВ екология елени
Коментари

Още от последните новини