Страховита гледка на Ропотамо: Младо семейство се натъкна на мъртви елени, положени край реката

Страховита гледка на Ропотамо: Младо семейство се натъкна на мъртви елени, положени край реката - E-Burgas.com

 

На страховита гледка се е натъкнало младо семейство при вчерашната си разходка край Ропотамо. Случката разказва нашата читателка Десислава Луканова, която изпрати снимки на два мъртви елена, които са положени до реката. 

"Вчера по обяд се разхождахме със семейството ми на пътеката край Ропотамо, там където минават лодките. Натъкнахме са на труповете на два елена, които миришеха ужасно, вероятно стояха там от няколко дни. Гледката беше много страшна, едното животно беше изкормено, докато другият труп изглеждаше непокътнат. Първата ни асоциация беше за убийство от бракониери, но не става ясно защо труповете са изоставени. Те изглеждаха като положени в тази поза и дори се замислихме дали не става дума за някакъв ритуал. Всички бяхме много шокирани." заяви нашата читателка. 

По думите и на място са пристигнали инспектори, които са прибрали мъртвите животни за аутопсия. Хората от горското стопанство обаче отказали да разговарят и да отговорят на въпросите кога и как са се появили труповете на елените край реката.  

Галерия
Свързани статии
Специалист: Животните отказват да се хранят с дни заради пиратките по Нова година БАН проверява има ли микропластмаса в мидите и рапаните от Черно море Как да си направим екологична коледна украса Нови по-строги правила за чистотата на атмосферния въздух предлага Европейската комисия Климатичните промени и неравенствата Водните ресурси в борбата с климатичните промени Божана Славкова: Младите хора у нас следват мотото „Правя това, което ми кажат да направя“, но това не води до никъде Престъпления срещу климата – политици, граждани, правосъдие Само електрически автомобили в ЕС след 2035 г. - постижима или непостижима цел? „Застъпници за природата“
Тагове
Ропотамо РИОСВ екология елени
Коментари

Още от последните новини