Страховита гледка на Ропотамо: Младо семейство се натъкна на мъртви елени, положени край реката

Страховита гледка на Ропотамо: Младо семейство се натъкна на мъртви елени, положени край реката - E-Burgas.com

 

На страховита гледка се е натъкнало младо семейство при вчерашната си разходка край Ропотамо. Случката разказва нашата читателка Десислава Луканова, която изпрати снимки на два мъртви елена, които са положени до реката. 

"Вчера по обяд се разхождахме със семейството ми на пътеката край Ропотамо, там където минават лодките. Натъкнахме са на труповете на два елена, които миришеха ужасно, вероятно стояха там от няколко дни. Гледката беше много страшна, едното животно беше изкормено, докато другият труп изглеждаше непокътнат. Първата ни асоциация беше за убийство от бракониери, но не става ясно защо труповете са изоставени. Те изглеждаха като положени в тази поза и дори се замислихме дали не става дума за някакъв ритуал. Всички бяхме много шокирани." заяви нашата читателка. 

По думите и на място са пристигнали инспектори, които са прибрали мъртвите животни за аутопсия. Хората от горското стопанство обаче отказали да разговарят и да отговорят на въпросите кога и как са се появили труповете на елените край реката.  

Галерия
Свързани статии
Бургаските детски градини ще компостират листата в двора УМБАЛ: В Бургас няма кръвен център, но усилено се работи за създаването му Не изхвърляйте старите си ел. уреди, общината ги извозва безплатно МОСВ и ДАНС ще проверяват за незаконно строителство в Синеморец Мъртва риба изплува в язовир край Черноморец Доброволци събраха 660 кг. боклук от плажа край крепост Акра Доброволци ще почистват плажа до крепост Акра в края на лятото РИОСВ: Печките на дърва и въглища са основният замърсител на въздуха у нас Ревизоро: Язовир "Камчия" е в критично сътояние, опасността от суша е близо РИСОВ-Бургас: Няма замърсяване на въздуха от пожара в Средец
Тагове
Ропотамо РИОСВ екология елени
Коментари

Още от последните новини