Страховита гледка на Ропотамо: Младо семейство се натъкна на мъртви елени, положени край реката

Страховита гледка на Ропотамо: Младо семейство се натъкна на мъртви елени, положени край реката - E-Burgas.com

 

На страховита гледка се е натъкнало младо семейство при вчерашната си разходка край Ропотамо. Случката разказва нашата читателка Десислава Луканова, която изпрати снимки на два мъртви елена, които са положени до реката. 

"Вчера по обяд се разхождахме със семейството ми на пътеката край Ропотамо, там където минават лодките. Натъкнахме са на труповете на два елена, които миришеха ужасно, вероятно стояха там от няколко дни. Гледката беше много страшна, едното животно беше изкормено, докато другият труп изглеждаше непокътнат. Първата ни асоциация беше за убийство от бракониери, но не става ясно защо труповете са изоставени. Те изглеждаха като положени в тази поза и дори се замислихме дали не става дума за някакъв ритуал. Всички бяхме много шокирани." заяви нашата читателка. 

По думите и на място са пристигнали инспектори, които са прибрали мъртвите животни за аутопсия. Хората от горското стопанство обаче отказали да разговарят и да отговорят на въпросите кога и как са се появили труповете на елените край реката.  

Галерия
Свързани статии
"Фестивалът на зелениката" се завръща, тази година ще бъде в село Заберново Според статистиката: И в Бургаско се топим и застаряваме Доброволец в ковид отделение: В Поморие има наплив от пациенти Служителите от ковид отделението в Онкото получиха признание от кмета Димитър Николов За по чист въздух: И през тази година подменят стари печки в Бургас Родните плажове сред най-замързените с микропластмаса Командированите медицински сестри и санитари ще продължат да работят в КОВИД отделението на УМБАЛ-Бургас Призив към бургазлии: Купете си жива елха за Коледа, засадете я пред блока след празниците Бургаските детски градини ще компостират листата в двора УМБАЛ: В Бургас няма кръвен център, но усилено се работи за създаването му
Тагове
Ропотамо РИОСВ екология елени
Коментари

Още от последните новини