Стартира кандидатстването за Бизнес наградите на България - EGO Awards 2022

Стартира кандидатстването за Бизнес наградите на България - EGO Awards 2022 - E-Burgas.com


От днес, 11 януари, стартира кандидатстването за Бизнес наградите на България - EGO Awards. Наградите отличават най-забележителните постижения в обществения и бизнес живот, като обхващат всички индустрии в България.

Компании от всички сфери на бизнеса могат да подадат кандидатури в разнообразни категории - както конкретни за компании и продукти по сектори, така и общи категории за бизнес процеси.

Шанс за отличие в EGO Awards имат както доказани на пазара компании, така и стартъпи, неправителствени организации, и публичния сектор. Категориите на наградите са разделени в 8 групи:

 

● Компании и продукти (по сектори)

● Управление и екипи

● Иновации и развитие

● Маркетинг и комуникации

● Еко практики и Социална отговорност

● HR и работодателска марка

● Клиентско обслужване

● COVID-19 ответна реакция


Кандидатурите ще бъдат оценявани от прецизно подбрано независимо жури, в състава на което влизат световно признати професионалисти с доказана експертиза и дългогодишен опит в своята област. Част от престижното жури на EGO Awards са Добри Митрев - председател на Българска стопанска камара, Цветан Симеонов, председател на Българска търговско-промишлена палата, Драгомир Николов - изпълнителен директор на Агенция по заетостта, Саша Безуханова, шеф Силвена Роу и много други признати експерти от българския бизнес и обществен живот.

Методологията на EGO Awards е напълно прозрачна и се базира на 3 основни критерия: визия, иновация и резултати. След обявяване на победителите, проектът става публичен, включително и оценките от експертното жури.

“Много проучвания показват, че компаниите, които печелят бизнес награди увеличават продажбите си, засилват доверието към себе си, и повишават разпознаваемостта на работодателската си марка. Над 15 години организираме както български, така и международни бизнес награди и нашият опит го потвърждава - компаниите с награди доминират в своята индустрия. Неслучайно интересът към участието в бизнес награди в международен план расте експоненциално всяка година.

Създадохме EGO Awards, за да дадем публичност на най-забележителните постижения в обществения и бизнес живот на България. Лесният процес на кандидатстване, експертното жури и прозрачната методологията ни дават увереността, че в бизнес наградите ще участват както утвърдени фирми, така и стартъпи, НПО-та и публичния сектор.”, коментира Ованес Ованесян, съосновател на EGO Awards.

Ранната регистрация е вече отворена и продължава до 28 януари.  Повече информация за наградите можете да намерите на сайта на EGO Awards.

Свързани статии
Близо 1000 фирми ще получат безвъзмездно 260 млн. лв. Добра новина за бургаския бизнес - отварят нови програми за безвъзмездна финансова помощ КЗП: Пазарът и туризмът се съживяват 25% от заведенията загубили битката с пандемията Отличиха най-добрите фирми от Бургас и региона за 2021 г на бляскава церемония (Снимки) Доказани в развитието на родния туризъм агенции ще се борят за приз на BURGAS BUSINESS AWARDS „Пощенска банка“ – Над 30 години присъствие сред банковите лидери у нас Най-успешните туристически атракциони сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS Стилни и изискани бутикови хотели сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS Ето кои са номинираните в подкатегория „Ресторант“ на BURGAS BUSINESS AWARDS
Тагове
бизнес EGO Awards
Коментари

Още от последните новини