Стартира кампанията "Кой стои срещу мен в мрежата"

Стартира кампанията

За пета поредна година Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните ще даде старт на Кампанията: "Кой е срещу мен в мрежата?". Кампанията се организира в партньорство с "Ер Ен Трейдинг" ЕООД и ЕООД "Г. Деведжиев" , основател на платформа "Детски лагери" (www.DetskiLageri.com). Тази година в кампанията ще вземат участие петокласниците от три бургаски училища: СУ "Княз Борис I", СУ "Ал. Г. Коджакафалията" и СУ "Васил Априлов". Лектори от ГД "БОП" ще разяснят на децата как да сърфират безопасно в интернет и как да се предпазват от опасностите, които крие той.

Кампанията ще се проведе в два поредни дни - 12 и 13 ноември 2019 г. Като дискусиите с учениците са на 12 ноември от 12:00 ч. в СУ "Княз Борис I" и от 13:30 ч. в СУ "Васил Априлов". На 13 ноември дискусия ще има и с учениците от СУ "Ал. Г. Коджакафалията" от 8:00 ч. сутринта.   

В 12:30 ч. в зала "Бойчо Брънзов"  на същата дата  децата от трите училища ще покажат как могат да се забавляват без дигитални устройства извън мрежата, като ще премерят сили в спортни състезания.

Коментари

Още от последните новини