Спират движението по АМ "Тракия" за час заради тол системата

Спират движението по АМ

От 23 ч. до 24 ч., ще бъде спряно движението в двете посоки в участъка от км 156 до км 161 на АМ „Тракия“. За да не се затруднява трафикът през деня, късно вечерта, ще се монтира рамка, на изграждащата се електронна система за събиране на такси за ползване на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за превозни средства над 3,5 тона.

По време на ограничението на движението шофьорите ще изчакват на място или могат да ползват следните обходни маршрути:

В посока Бургас шофьорите ще могат да преминават от АМ „Тракия“ при км 133 по пътен възел „Пловдив Изток“ по път I-8 Садово - Поповица, път II-66 Mилево - Плодовитово и да се качат на магистралата при пътен възел „Плодовитово“ при км 165.

Обходният маршрут в посока София е: от АМ „Тракия“ при км 165 по пътен възел „Плодовитово“, по път II-66 Плодовитово – Милево, път I-8 Поповица – Садово и и да се качат на АМ „Тракия“ при пътен възел „Пловдив Изток“ при км 133.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ

Коментари

Още от последните новини