Смърт прекратила строителството на новия стадион в Свети Влас

Смърт прекратила строителството на новия стадион в Свети Влас - E-Burgas.com
Снимка община Несебър

Строителството на новия стадион в Свети Влас е прекратено и в момента там не текат строителни дейности. Това са отгоровиили от администрацията на община Несебър на запитване на заинтересовани граждани какво се случва с обекта. Причината за "замразяването" на строежа е смъртта на собственика на фирмата изпълнител, което довело до анулиране на договора.

В момента се остойностява размерът на довършителните работи, за да се обяви нова обществена поръчка за избор на изпълнител, който да довърши обекта, заявяват от община Несебър.

Свързани статии
Нов безплатен паркинг в Несебър И в Несебър започнаха войната с кърлежите Община Созопол: Не строеж, а монтаж се извършва на Смокиня На толерантност вместо агресия учат децата в Несебър Несебър ще посреща летовници с нови тротоари Строителната забрана в Созопол е в сила, общината напомня и за довършителните работи Министър Комитова, МРРБ: Най-лошото и най-скъпото строителство е незавършеното Несебър организира пролетна еко кампания Парадокс в Несебър: Готвят нов контрареферендум Пускат 20 000 зрители за финала на Купата на "Васил Левски"
Тагове
несебър свети влас строителство стадион
Коментари

Още от последните новини