Смърт прекратила строителството на новия стадион в Свети Влас

Смърт прекратила строителството на новия стадион в Свети Влас - E-Burgas.com
Снимка община Несебър

Строителството на новия стадион в Свети Влас е прекратено и в момента там не текат строителни дейности. Това са отгоровиили от администрацията на община Несебър на запитване на заинтересовани граждани какво се случва с обекта. Причината за "замразяването" на строежа е смъртта на собственика на фирмата изпълнител, което довело до анулиране на договора.

В момента се остойностява размерът на довършителните работи, за да се обяви нова обществена поръчка за избор на изпълнител, който да довърши обекта, заявяват от община Несебър.

Свързани статии
Близо 300 деца прекрачиха прага на науката за първи път в Несебър Талантливата Паола от Несебър постигна нови успехи Морето край Несебър ще ври и кипи, приема държавното по ветроходство Пиян украинец без книжка едва не уби жена в Несебър Мария Нейкова попари фирмата с незаконните чадъри и шезлонги в Несебър Несебър стяга голяма двудневна програма за празника си Пожарни от Несебър и Поморие се бореха с пламъци, застрашаващи сгради на ЮНЕСКО Стойко Танков с ултиматум за скандалните чадъри в Несебър Хотелиер и туристи в спорт за нов плаж в Несебър Общината в Несебър премахва самоволно поставени чадъри и шезлонги под Южния парк
Тагове
несебър свети влас строителство стадион
Коментари

Още от последните новини