Смърт прекратила строителството на новия стадион в Свети Влас

Смърт прекратила строителството на новия стадион в Свети Влас - E-Burgas.com
Снимка община Несебър

Строителството на новия стадион в Свети Влас е прекратено и в момента там не текат строителни дейности. Това са отгоровиили от администрацията на община Несебър на запитване на заинтересовани граждани какво се случва с обекта. Причината за "замразяването" на строежа е смъртта на собственика на фирмата изпълнител, което довело до анулиране на договора.

В момента се остойностява размерът на довършителните работи, за да се обяви нова обществена поръчка за избор на изпълнител, който да довърши обекта, заявяват от община Несебър.

Свързани статии
Без санкции и наказания за върната COVID пациентка в Бургас Отпускат средства и за саниране на еднофамилни сгради, кметът Николов с призив към бургазлии Неустоимо предложение от Grand Hotel Bansko & Grand Hotel Sveti Vlas – Black Friday Holiday Deals Хандбалистите от Несебър оглавиха "Б" група след победи в Бургас Разследват инцидент с негодна храна в училище в Равда Линейка обедини общините Несебър и Бяла Бум на ново строителство в областта Баскетболистите на Несебър записаха втора победа в баскетболното първенство Ученици от Несебър посветиха седмица на Народните будители В Несебър започват да раздават помощи по европейска програма
Тагове
несебър свети влас строителство стадион
Коментари

Още от последните новини