Смърт прекратила строителството на новия стадион в Свети Влас

Смърт прекратила строителството на новия стадион в Свети Влас - E-Burgas.com
Снимка община Несебър

Строителството на новия стадион в Свети Влас е прекратено и в момента там не текат строителни дейности. Това са отгоровиили от администрацията на община Несебър на запитване на заинтересовани граждани какво се случва с обекта. Причината за "замразяването" на строежа е смъртта на собственика на фирмата изпълнител, което довело до анулиране на договора.

В момента се остойностява размерът на довършителните работи, за да се обяви нова обществена поръчка за избор на изпълнител, който да довърши обекта, заявяват от община Несебър.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Отварят кабинет за деца със СОП в училището в Свети Влас Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
несебър свети влас строителство стадион
Коментари

Още от последните новини

Бургас
Смърт прекратила строителството на новия стадион в Свети Влас - E-Burgas.com

Никулден е!