Смърт прекратила строителството на новия стадион в Свети Влас

Смърт прекратила строителството на новия стадион в Свети Влас - E-Burgas.com
Снимка община Несебър

Строителството на новия стадион в Свети Влас е прекратено и в момента там не текат строителни дейности. Това са отгоровиили от администрацията на община Несебър на запитване на заинтересовани граждани какво се случва с обекта. Причината за "замразяването" на строежа е смъртта на собственика на фирмата изпълнител, което довело до анулиране на договора.

В момента се остойностява размерът на довършителните работи, за да се обяви нова обществена поръчка за избор на изпълнител, който да довърши обекта, заявяват от община Несебър.

Свързани статии
Топ удар на бургаските крининалисти в Несебър (Снимки) Ученици от Несебър спечелиха 60 медала на математическо състезание 267 бебета са проплакали в Несебър през 2020 Несебър със собствен проект за опазването на Черно море Напрежение между община и граждани заради улица в Несебър Започва подмяна на ключови водопроводи в Несебър Несебър изпраща година с реализирани и започнати проекти за милиони Третокласникът Венци от Несебър спечели Национален коледен математически турнир Мъж отива в ареста заради кражба от кафе автомати в Несебър Дядо Коледа дойде в Несебър (Снимки)
Тагове
несебър свети влас строителство стадион
Коментари

Още от последните новини