След спешна среща при Борисов: В София се влиза и излиза по всяко време

След спешна среща при Борисов: В София се влиза и излиза по всяко време - E-Burgas.com
Кадър: БНТ

Отпадат часовите ограничения за влизане и излизане в София. Това стана след спешна среща с премиера, която поискаха вътрешният министър Младен Маринов и шефът на СДВР гл.комисар Георги Хаджиев.

От днес, 21 април, гражданите, които отиват или се връщат от работа с личен автомобил, ще могат да влизат и излизат в София по всяко време срещу декларация. В декларацията ще трябва да бъдат посочени и работното място, и телефонът на работодателя. Това нарежда здравният министър в своя заповед, издадената днес, предаде "Дарик".

Тази сутрин напрежението на КПП-та нарасна и се образуваха километрични опашки от прибиращите се в столицата.

София беше затворена до второ нареждане по искане на  Националния оперативен щаб преди Великден заради хиляди тръгнали на път по време на пандемията от коронавирус. 

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Затварят всички пунктове на българо-турската граница през нощта Засилен трафик на границата с Гърция, но няма задръствания Задържаха трима турци за пренос на наркотици през границата Ето кой филм получи бургаското престижното отличие "Сребриста чайка" Откриха "София филм фест на брега" с емоционален филм (Снимки) Два документални филма в програмата на 20-ия “София филм фест на брега” Петков се срещна с Ердоган, обсъдиха и трафика по КПП-тата Ретроспектива и прожекция за незрящи на 20-и “София филм фест на брега” Юбилейният "София филм фест на брега" започва в края на март
Тагове
КПП София
Коментари

Още от последните новини