След спешна среща при Борисов: В София се влиза и излиза по всяко време

След спешна среща при Борисов: В София се влиза и излиза по всяко време - E-Burgas.com
Кадър: БНТ

Отпадат часовите ограничения за влизане и излизане в София. Това стана след спешна среща с премиера, която поискаха вътрешният министър Младен Маринов и шефът на СДВР гл.комисар Георги Хаджиев.

От днес, 21 април, гражданите, които отиват или се връщат от работа с личен автомобил, ще могат да влизат и излизат в София по всяко време срещу декларация. В декларацията ще трябва да бъдат посочени и работното място, и телефонът на работодателя. Това нарежда здравният министър в своя заповед, издадената днес, предаде "Дарик".

Тази сутрин напрежението на КПП-та нарасна и се образуваха километрични опашки от прибиращите се в столицата.

София беше затворена до второ нареждане по искане на  Националния оперативен щаб преди Великден заради хиляди тръгнали на път по време на пандемията от коронавирус. 

Свързани статии
Ето кой филм получи бургаското престижното отличие "Сребриста чайка" Откриха "София филм фест на брега" с емоционален филм (Снимки) Два документални филма в програмата на 20-ия “София филм фест на брега” Петков се срещна с Ердоган, обсъдиха и трафика по КПП-тата Ретроспектива и прожекция за незрящи на 20-и “София филм фест на брега” Юбилейният "София филм фест на брега" започва в края на март Предстои разширение на ГКПП "Малко Търово" и нов туристически пункт край Резово Киноклас Бургас търси млади таланти, които да заснемат документален филм за града Юлиан Вергов представя “Уроци по немски” в Бургас Топ удар на Дунав мост: Задържаха близо 50 кг хеорин
Тагове
КПП София
Коментари

Още от последните новини