Ситуацията на юг се нормализира, отвориха пътя Бургас - Черноморец

Ситуацията на юг се нормализира, отвориха пътя Бургас - Черноморец - E-Burgas.com

Пътят Бургас- Черноморец вече е отворен, заради постепенното оттичане на водата от пътното платно, съобщи бургаският кмет Димитър Николов.

Остава затворена отсечката - Черноморец- Созопол.

Ситуацията на юг от Бургас постепенно се нормализира.

Все още датчиците на общинската система за ранно оповестяване на рискове от наводнения отчитат няколко червени зони на територията на Община Бургас,но към момента те не са критични, каза още бургаският кмет.

Наблюдавайте ситуацията онлайн чрез Системата за ранно оповестяване на наводнения.

 

Свързани статии
Отпуснаха над 3 млн. лева за засегнати от наводненията общиниПродължава отводняването и оправянето на щетите в БургаскоВъзстановиха движението между Ахтопол и Резово, водите на Велека освободиха пътяКметът на Средец се страхува от всеки интензивен дъжд, ще укрепват общината с 1 млн. леваШофьорът на микробуса в Дебелт не послушал пътни полицаи, четири пътища остават затворениБус с пътници попадна във воден капан в ДебелтДва пътя остават затврени в СозополОчаква се значителнло повишение на речните нива в Югоизточна БългарияОбстановката в Бургас вече е спокойна, 70 души за потърсили помощ заради наводнени дворовеРопотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол
Тагове
дъжд дъждове наводнения
Коментари

Още от последните новини