Синята зона в Созопол вече е в сила

Синята зона в Созопол вече е в сила - E-Burgas.com

От днес, 10-ти юни в град Созопол в сила влиза т.нар. „синя зона“, като обхванатите улични участъци са по:

- Провлак между ул. „Крайбрежна“ и Градска градина;

- Район на Читалището;

- Ул. „Републиканска“ (от пл. „Черно море“ до ул. „Одеса“);

- Ул. „Ропотамо“,

- Ул. „Виа понтика“ ;

- Общински път BGS 1220 ( район плаж Смокиня).

Позволеният максимален престой в „синя зона“ на автомобилите е 4 часа. Обозначени са и инвалидни места, на които също максималният престой ще бъде 4 часа. Цената за 1 час паркиране в зоната е 2 лв., а заплащането ще се извършва предварително за необходимия часови диапазон посредством паркинг автомати (паркомати) в брой, с дебитна/кредитна карта или онлайн чрез мобилно приложение, сканирайки QR код.

Видео указание за плащане

Служителите от Обществен ред ще следят за неправилно паркирани автомобили и при нарушение ще санкционират с фиш съгласно ЗДвП и Наредба за опазване на обществения ред и сигурност на територията на община Созопол.

За повече информация - тел.: 0550 2 57 08, Кол център: 0897013205.

Свързани статии
Светило в кардиологията ще преглежда по здравна каса в Созопол Софийски дрифтаджия подлуди село Росен, отнесе само акт Созопол открива сезона с концерт и огнено шоу Модернизират рибарското пристанище в Созопол за 750 хил.лв. Гневни бургазлии: Паркираме на "Синя зона", а колите ни затъват в кал (снимки) Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май И Созопол актуализира цените на платеното паркиране за лятото Синята зона в Поморие ще е целогодишна, ето го целия регламент Поставят контейнери за строителни отпадъци на няколко места в Созопол Безплатна занималня за децата в Созопол през пролетната ваканция
Тагове
созопол синя зона
Коментари

Още от последните новини