Синята зона в Созопол вече е в сила

Синята зона в Созопол вече е в сила - E-Burgas.com

От днес, 10-ти юни в град Созопол в сила влиза т.нар. „синя зона“, като обхванатите улични участъци са по:

- Провлак между ул. „Крайбрежна“ и Градска градина;

- Район на Читалището;

- Ул. „Републиканска“ (от пл. „Черно море“ до ул. „Одеса“);

- Ул. „Ропотамо“,

- Ул. „Виа понтика“ ;

- Общински път BGS 1220 ( район плаж Смокиня).

Позволеният максимален престой в „синя зона“ на автомобилите е 4 часа. Обозначени са и инвалидни места, на които също максималният престой ще бъде 4 часа. Цената за 1 час паркиране в зоната е 2 лв., а заплащането ще се извършва предварително за необходимия часови диапазон посредством паркинг автомати (паркомати) в брой, с дебитна/кредитна карта или онлайн чрез мобилно приложение, сканирайки QR код.

Видео указание за плащане

Служителите от Обществен ред ще следят за неправилно паркирани автомобили и при нарушение ще санкционират с фиш съгласно ЗДвП и Наредба за опазване на обществения ред и сигурност на територията на община Созопол.

За повече информация - тел.: 0550 2 57 08, Кол център: 0897013205.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Влиза в сила решението за въвеждане на „синя зона“ в Поморие Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик
Тагове
созопол синя зона
Коментари