Сингапурка и мексиканка са новите победителки в международния конкурс Mrs. Planet 2022 (Снимки)

Сингапурка и мексиканка са новите победителки в международния конкурс Mrs. Planet 2022 (Снимки) - E-Burgas.com

Бляскавата церемония се състоя на 15. 07.2022 г в обновения  Културен дом НХК – Бургас,  с подкрепата на Община Бургас и под бляскавите декори на замъка „Влюбен във вятъра" – Равадиново. .

В конкурса взеха участие представителки на Малайзия,Индия,Сингапур,Украйна,Литва,Мексико Грузия и др., Те се представиха в четири атрактивни тура- тематичен тур подчинен на темата Green Planet,тур с невероятни национални костюми,тур за таланти и официални рокли.

Момичетата прекараха една незабравима седмица в Роял Парк Елените. Едноседмичната програма на конкурса  включи  официално welcome party, интервю с международното жури,модно дефиле, Fashion Party, официална визита в Община Бургас, където участничките бяха посрещнати лично от кмета г-н Димитър Николов. Всяка една от тях беше подготвила подаръци за бургаския градоначалник.

Компетентното международно жури включваше модни експерти от Грузия,Румъния,Литва,Украйна и Армения ,носителките на титлата Мис България Наталия Гуркова и Сара Младенова, холивудския продуцент Зий Ребело,както и представители на рекламодателите и медийте.

Победителка в конкурса стана Нидхи Мохан от Сингапур.Короната в категория над 45 години отиде при Мисис Мексико Нанси де Луго. Победителката в категория талант е Малика Билупати от Индия. Специалните титли Mrs.Planet Континент беше връчена на Аудра Вонг от Сингапур при участничките над 45 години и Найр Судашини от Малайзия.Подгласнички в конкурса са Вилия Паслускене от Литва-3 подгласничка, Лика Сунчинская от Украйна-2 подгласничка и Кристина Стоянова от България-1 подгласничка.

Специалните награди- Mrs.Planet Top Model беше присъдена на Яна Каласхник от Украйна, Mrs.Planet Photgegenic на Валя Жекова от България, Mrs.Planet Personality на Тако Сулаквеидзе от Грузия и Mrs.Planet Best Performance на Найр Судашини от Малайзия.

Приза за най-красив национален костюм се присъди на Найр Судашини от Малайзия, за най-красив тематичен тоалет Green Planet на Аудра Вонг от Сингапур,за най-красива вечерна рокля на Нанси де Луго от Мексико.

Лице на Община Бургас се присъди на Малика Билупати от Индия.

Участничките получиха подаръци от Christian of Roma, Hristina Cosmetics, Swarovski, Замъкът „Влюбен във вятъра" Dive Technologies и др.

По време на конкурса се проведе и първото издание на фешън шоуто Burgas Summer Festival. В него моделите на Интер моделс Бургас, както и носителки на титлата Мисис Бургас през годините, дефилираха с най-новите колекции на топ брандовете ДИКА, SWAROVSKI, Dioma fashion, и  Sherri Hill – представени от  Briliantin Бургас. Партньори на ревюто бяха лазерен център „Нефертити" и ресторант номер едно за 2021г на Бургас, ДОК 5, които предоставиха уникалния кетъринг за вечерта.

Бляскавата церемония се състоя на 15. 07.2022 г от 20:00 часа в обновения  Културен дом НХК – Бургас, с подкрепата на Община Бургас.

Галерия
Свързани статии
Русокосата красавица Зорница Петкова е новата Кралица на Бургас Атрактивно жури с обичани лица от малкия екран ще оценяват и избират претендентките в конкурса Кралица на Бургас 2023 г Четиринадесет красавици от Бургас ще се борят да грабнат короната в конкурса Кралица на Бургас 2023 Търси се новата Кралица на Бургас Започват кастингите за Кралица на Бургас Бизнес хотел България отново ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2023 Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Валерия Докузова заблестя в уникална фотосесия снимана за благотворителния бал на Мисис Бургас Бал на Мисис Бургас обединява в кауза всички участнички от отминалите конкурси за красота в морския град Бъдеща психоложка е новата Мис Сливен (Снимки)
Тагове
мисис планет мис кралица
Коментари

Още от последните новини