Сингапурка и мексиканка са новите победителки в международния конкурс Mrs. Planet 2022 (Снимки)

Сингапурка и мексиканка са новите победителки в международния конкурс Mrs. Planet 2022 (Снимки) - E-Burgas.com

Бляскавата церемония се състоя на 15. 07.2022 г в обновения  Културен дом НХК – Бургас,  с подкрепата на Община Бургас и под бляскавите декори на замъка „Влюбен във вятъра" – Равадиново. .

В конкурса взеха участие представителки на Малайзия,Индия,Сингапур,Украйна,Литва,Мексико Грузия и др., Те се представиха в четири атрактивни тура- тематичен тур подчинен на темата Green Planet,тур с невероятни национални костюми,тур за таланти и официални рокли.

Момичетата прекараха една незабравима седмица в Роял Парк Елените. Едноседмичната програма на конкурса  включи  официално welcome party, интервю с международното жури,модно дефиле, Fashion Party, официална визита в Община Бургас, където участничките бяха посрещнати лично от кмета г-н Димитър Николов. Всяка една от тях беше подготвила подаръци за бургаския градоначалник.

Компетентното международно жури включваше модни експерти от Грузия,Румъния,Литва,Украйна и Армения ,носителките на титлата Мис България Наталия Гуркова и Сара Младенова, холивудския продуцент Зий Ребело,както и представители на рекламодателите и медийте.

Победителка в конкурса стана Нидхи Мохан от Сингапур.Короната в категория над 45 години отиде при Мисис Мексико Нанси де Луго. Победителката в категория талант е Малика Билупати от Индия. Специалните титли Mrs.Planet Континент беше връчена на Аудра Вонг от Сингапур при участничките над 45 години и Найр Судашини от Малайзия.Подгласнички в конкурса са Вилия Паслускене от Литва-3 подгласничка, Лика Сунчинская от Украйна-2 подгласничка и Кристина Стоянова от България-1 подгласничка.

Специалните награди- Mrs.Planet Top Model беше присъдена на Яна Каласхник от Украйна, Mrs.Planet Photgegenic на Валя Жекова от България, Mrs.Planet Personality на Тако Сулаквеидзе от Грузия и Mrs.Planet Best Performance на Найр Судашини от Малайзия.

Приза за най-красив национален костюм се присъди на Найр Судашини от Малайзия, за най-красив тематичен тоалет Green Planet на Аудра Вонг от Сингапур,за най-красива вечерна рокля на Нанси де Луго от Мексико.

Лице на Община Бургас се присъди на Малика Билупати от Индия.

Участничките получиха подаръци от Christian of Roma, Hristina Cosmetics, Swarovski, Замъкът „Влюбен във вятъра" Dive Technologies и др.

По време на конкурса се проведе и първото издание на фешън шоуто Burgas Summer Festival. В него моделите на Интер моделс Бургас, както и носителки на титлата Мисис Бургас през годините, дефилираха с най-новите колекции на топ брандовете ДИКА, SWAROVSKI, Dioma fashion, и  Sherri Hill – представени от  Briliantin Бургас. Партньори на ревюто бяха лазерен център „Нефертити" и ресторант номер едно за 2021г на Бургас, ДОК 5, които предоставиха уникалния кетъринг за вечерта.

Бляскавата церемония се състоя на 15. 07.2022 г от 20:00 часа в обновения  Културен дом НХК – Бургас, с подкрепата на Община Бургас.

Галерия
Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис БургасЕдно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на БургасДесет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 гПретендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена"Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars"Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 гБургазлийката Татяна Ламбова, носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. PlanetБизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис БургасКралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност
Тагове
мисис планет мис кралица
Коментари

Още от последните новини