Синът на депутата Лъчезар Иванов пътувал в колата, предизвикала катастрофата с Милен Цветков

Синът на депутата Лъчезар Иванов пътувал в колата, предизвикала катастрофата с Милен Цветков - E-Burgas.com

Един от пътниците в автомобила, предизвикал катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, е син на депутата Лъчезар Иванов. Това е съобщил народният представител пред „24 часа”. Става въпрос за сина му от първия му брак.

„Бях уведомен от органите на реда, които се свързаха с мен, за да ме информират, че е издирен и разпитан по случая”, заявява Иванов пред изданието.

„За да спра всякакви спекулации поднасям съболезнования на близките и семейството на Милен Цветков и заявявам, че нямам никакви намерения да оказвам натиск – ще съдействам, доколкото ми е възможно, цялата истина за инцидента да бъде изяснена”, заявява още депутатът. „Длъжен съм да съобщя пред обществото, което ще побърза да ме осъди, че не поддържам отношения със сина ми от 12 години. По време на развода направих три опита да получа родителските права над него, но съдът ги присъди на майка му. Последният ни разговор беше преди 3 години, когато ме информира, че не живее в България. Винаги съм помагал на сина си, когато ме е търсил. Този път като родител, ако ме потърси, ще го посъветвам да съдейства и да понесе своята вина, ако има такава. Още веднъж поднасям съболезнования и моля медиите за разбиране към мен и новото ми семейство”, заявява Иванов.

Коментари

Още от последните новини