Щабът с апел към бургазлиите в чужбина: Въздържайте се от прибиране за следващата вълна празници!

Щабът с апел към бургазлиите в чужбина: Въздържайте се от прибиране за следващата вълна празници! - E-Burgas.com

Общинският кризисен щаб призовава всички бургазлии, живеещи в чужбина, особено в рискови държави, да се въздържат от прибиране у дома, предвид предстоящите празници 1 май, Гергьовден и 24 май. Причината е, че по този начин застрашават здравето на най-близките си и на околните.

Както вече стана ясно четирите последни случая, на заболели от коронавирус в Бургас, са от семейство, завърнало се от Италия, което впоследствие е заразило други двама близки.

Припомняме, че 663 лица са под карантина в областта, от които 295 в община Бургас.

Свързани статии
Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец
Тагове
коронавирус Бургас чужбина
Коментари