Само за Никулден: Гледайте комедията "Вечеря с приятели" с един билет за двама в Бургас

Само за Никулден: Гледайте комедията

Пиесата среща за пръв път на сцената Асен Блатечки и Ненчо Илчев

Културна организация "Арт ателие" и ПК "Ажур Пико" правят специален жест към жителите и гостите на Бургас за Никулден с билет за двама за пиесата "Вечеря с приятели". Промоцията ще важи от днес до 7 декември. 

В комедията "Вечеря с приятели" Доналд Маргулис разказва историята на две приятелски семейства, които са изправени пред екзистенциалния въпрос: как да продължим живота си, ако ежедневието е надделяло над чувствата?

Разбира се, че няма еднозначен отговор. Всеки има право да постъпи както намери за добре. Едни избират ”свободата”, други предпочитат да ”носят кръста”, а трети...тръгват на ”уроци по пиано”. Като се замисли човек, в това има нещо и смешно, и тъжно, каквато е и пиесата на Маргулис ”Вечеря с приятели”.

Зрителите ще имат възможност да видят за пръв път заедно Асен Блатечки и Ненчо Илчев, които са състуденти от НАТФИЗ , но досега не са се срещали на театралната сцена. Премиерата на пиесата в София беше повече от успешна, достатъчно е да се каже че за следващите представления в София няма билети. Мариус Куркински, Виктор Калев, Аня Пенчева, Силвия Лулчева, Елена Петрова , Койна Русева и още много други колеги и приятели на актьорите искрено се забавляваха и пожелаха на целия екип успехи и много пълни салони.

Жителите и гостите на Бургас ще имат възможност да се насладят на прекрасната игра на актьорите и да се забавляват заедно с тях на 7 декември  от 19ч. в зала „Тончо Русев” на Културен дом НХК .
Билети се продават на касата на НХК

За повече информация тел. 0894/898-098- Маруся Русева-организатор /Арт ателие/

Коментари

Още от последните новини