Съботата идва с високи градуси и слънце край морето

Съботата идва с високи градуси и слънце край морето - E-Burgas.com

Днес ще бъде слънчево, в сутрешните часове – на места с краткотрайни мъгли. Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, в София – около 7, максималните - в интервала от 21° до 26°. Вятърът ще се ориентира от юг, но ще бъде слаб, сочи прогнозата на БНТ.

Временни увеличения на облачността ще има в часовете преди обяд по Черноморието, където вятърът ще е умерен, от югоизток. Температурите на морския бряг ще достигнат стойности от 20° до 23°. Температурата на морската вода е около 20°. Вълнението на морето ще бъде слабо.

Много добри условия в планините - слаб югозападен вятър, слънчево време, с повече облаци и намалена видимост в сутрешните часове. Максимални температури в планинските ни курорти – от 14° до 19°, по най-високите върхове – около 8°.

Слънчево, с краткотрайни сутрешни мъгли и температури по-високи от обичайните за средата на октомври ще бъде и в неделя, и в началото на новата седмица. В повечето райони минималните температури ще бъдат между 8° и 13° градуса, максималните – от 21° до 26°.

Коментари

Още от последните новини