Романтичната комедия "Сън в лятна нощ" с премиера в Бургас

Романтичната комедия

Романтичната комедия "Сън в лятна нощ" , представена от режисьора Надя Асенова , ще бъде поставена за първи път в Бургас идната седмица. 

Пиесите на големия британски класик се радват на огромен успех, но тази е сякаш най- обичана. Всеки световен театър я има в репертоара си и вече векове тя продължава да събира млади и стари в салоните. Това е така, защото е пиеса за любовта. Любовта, която извисява, принизява, обърква, подлудява. Така в една нощ, четирима млади ще се влюбват и разлюбват, ще бягат и ще се гонят. Една кралска двойка ще воюва с позволени и непозволени средства, докато всички полудеят, а публиката полудее от смях. И когато всичко се обърка до невъзможност, един палав дух ще възкликне от върха на луната:
„Този Купидон чаровен
 е и тука пак виновен-
той горкичките момички
тъй ги подлудява всички!”
"Да, защото любовта е магия, най-голямата  и няма човек, който да не е бил под нейна власт. Елате на театър и се потопете с нас в магията! Подарете си любов и малко лудост", учтиво призовават от ДТ "Търговище".
Премиерата на спектакъла ще е на 29 октомври от 19ч. А на сцената на Държавна опера - Бургас ще се качат артистите Любомир Фърков, Камен Иванов, Божидар Попчев, Славяна Любомирова, Ивана Стоянова, Сияна Янева, Атанас Махнев, Лъчезар Андреев. 
За повече информация тел.0894/898-098-Маруся Русева-организатор

Коментари

Още от последните новини