Ремонт променя разписанието на няколко влака

Ремонт променя разписанието на няколко влака - E-Burgas.com

От днес до 29 февруари ще бъдат въведени временни промени в движението на два бързи и четири пътнически влака, които преминават в участъка от Подбалканската железопътна линия между гарите Карлово и Антон, съобщиха от БДЖ.

Причината за въведените промени е извършване на подготовка за планираните мащабни ремонтни дейности по жп тунел "Козница" във връзка с рехабилитация на инфраструктурата в участък Копривщица-Стряма.

Изпълнението на обекта започва на 1 март и по предварителни планове ще продължи до август. По този повод движението на влаковете в участъка ще бъде изцяло преустановено до приключване на ремонтните дейности, като за клиентите на БДЖ ще бъде осигурен превоз с автобуси.

Бързият влак номер 3623 от София за Бургас, който заминава от Централна гара София в 13:00 ч., ще пътува с променено разписание. Влакът ще тръгва от София в 12:15 ч. като бърз влак номер 3693 от София до Антон. Между гарите Антон и Карлово пътниците ще бъдат превозвани с автобус, след което ще продължат пътуването си до Бургас по редовното разписание на бързия влак.

Бързият влак номер 3622 от Бургас за София, който заминава в 08:30 ч., ще пътува по обичайното си разписание до Карлово. Между гарите Карлово и Антон пътниците ще бъдат превозвани с автобус, след което ще продължат пътуването си с бърз влак номер 3692 от Антон до София.

Пътническият влак номер 30113 от София за Карлово, който заминава от Централна гара София в 13:30 ч., ще тръгва в 12:30 ч и ще се движи до гара Антон. От Антон до Карлово пътниците ще бъдат превозени с автобус.
Пътническият влак номер 30116 от Карлово за София, който заминава в 12:55 ч., ще се движи само от Антон до София. Пътниците за този влак ще бъдат превозени с автобус от Карлово до Антон, като автобусът ще тръгва от гара Карлово в 12:52 ч.

Пътническият влак номер 30121 от София за Копривщица, който заминава от Централна гара София в 09:00 ч., ще тръгва с 13 минути по-рано, т.е. в 08:47 ч и ще се движи до гара Антон. От Антон до Копривщица пътниците ще бъдат превозени с автобус.

Пътническият влак номер 30122 от Копривщица за София, който заминава в 11:25 ч., ще се движи само от Антон до София. Пътниците за този влак ще бъдат превозени с автобус от Копривщица до Антон, като автобусът ще тръгва от гара Копривщица в 11:13 ч.

Коментари

Още от последните новини