Разрешиха сватбите на открито

Разрешиха сватбите на открито - E-Burgas.com

Разрешават се сватбите на открито. Те ще могат да се провеждат при строги правила, съобразени със заповедите на здравния министър Кирил Ананиев.

Това стана ясно след срещата на премиера Бойко Борисов с представители на ресторантьорския бранш.

Бе решено още ДДС за заведенията за обществено хранене и развлекателния сектор да падне на 9%. Това ще бъде до 2021 г., ако, разбира се, работи добре, обясни Борисов.

“Настояваме и ДДС за книгите и свързаните с духовната храна дейности също да бъдат на 9% данък“, стана ясно още от изявление на премиера.

Министър-председателят уточни, че финансовият министър Владислав Горанов е категорично против, но намаляването на данъците е политическо решение.

Свързани статии
Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион Удължиха ковид мерките в цялата страна Още осем области връщат ковид мерките Участник от известен реалити формат вдига сватба в Троянския балкан! Комисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон От днес маските не са задължителни, а желателни Доц. Кунчев предупреждава за внимателно разпускане на мерките Край на всички ковид ограничения от 1 април Ново разхлабване на COVID мерките у нас
Тагове
сватба ананиев мерки
Коментари

Още от последните новини