Разпродават на търг апетитни парцели в Поморие по искане на Гриша Ганчев (снимки)

Разпродават на търг апетитни парцели в Поморие по искане на Гриша Ганчев (снимки)  - E-Burgas.com

14 имота в най-атрактивната част на Поморие, между Солниците, Езерото и морския плаж, бяха пуснати на търг от частен съдебен изпълнител. WВ непосредствена близост се намира и Музея на солта, който през последните два сезона се превърна в една от най-големите туристически атракции в Поморие.

Публичната продан става по искане на фирмата „Литекс“ на ловешкия бизнесмен Гриша Ганчев. Причината за търговете са дългове на три дружества - „Петрол холдинг“, фалиралата „Нафтекс Петрол“ и „Рос Ойл“. През месец септември на подобен търг бяха пуснати цели 23 имота, разположени на приблизително 10 декара. 

Парцелите са на различна цена, като в зависимост от големината и разположението им, тя варира от 30 хил. лв. до 190 хил. лв. 

Терените са апетитни не само заради добрата си локация, а и заради статута си на урбанизирана територия. Бъдещият собственик ще има възможност да инвестира в ниско застрояване до 15 метра височина. Това предполага сериозна инвестиция в хотелски комплекс, ако всички имоти отидат в ръцете на един собственик. 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини