Пускат 20 000 зрители за финала на Купата на "Васил Левски"

Пускат 20 000 зрители за финала на Купата на

Точно 50% от капацитета на Националния стадион „Васил Левски" ще бъде отворен за зрители за утрешния финал за Купата на България между отборите на Арда и ЦСКА София.

Това стана ясно след проведената днес среща между служебния здравен министър д-р Стойчо Кацаров и представители на футболните клубове.

Това означава, че на стадиона могат да бъдат 20 хиляди човека. До днес решението беше да бъдат допуснати по 2 хиляди фенове на двата отбора финалисти.

Срещата на Националния стадион „Васил Левски" е в сряда, 19 май, от 19:30 часа и ще бъде ръководена от Волен Чинков.

Свързани статии
Представиха нови мерки в подкрепа на бизнеса и работещите Кабинетът представя нови стимули в подкрепа на бизнеса Отпадат голяма част от ковид ограниченията Стадионите, образователните и езиковите школи отварят врати Търсим всевъзможни начини за облекчено влизане на туристи Проф. Кантарджиев: Притеснява ме отварянето на стадионите и нощните заведения От днес отпадат ограниченията за моловете Туристическият бранш очаква от началото на май да започнат груповите пътувания Гърция се отваря постепенно от началото на април Проф. Балтов: Ако спазваме мерките, затварянето ще е 10 дни
Тагове
финал зрители мерки стадион
Коментари

Още от последните новини