В Свети Влас се похвалиха с нов стадион

В Свети Влас се похвалиха с нов стадион - E-Burgas.com

С официална церемония откриха днес новия футболен стадион в Свети Влас. Трикольорната лента на спортното бижу прерязаха кметът на Община Несебър Николай Димитров и кметът на курортния град Иван Николов. На събитието присъстваха общински съветници, жители и гости на Свети Влас. 

След тържественото прерязване на лентата бе даден старт на демонстративен футболен мач, в който участваха деца и младежи.

Кметът на Свети Влас Иван Николов благодари на Община Несебър и на екипа, работили за реализирането на спортния комплекс. "На всички спортисти пожелавам много успехи. На децата - играйте, спортувайте, учете се и смело напред", добави Николов.

Стадионът отговаря изцяло на високите световни стандарти в проектирането и изпълнението. Спортният комплекс в Свети Влас е с изкуствена тревна настилка и с размери на игралното поле – 45 м ширина и 90 м дължина. Над 200 са седящите места. Трибуните за зрители са с амфитеатрални редове. Сектор Б е оформен като ВИП трибуна на втория етаж. В стадиона са изградени обслужващи помещения - съблекални, санитарни възли, съдийска стая; има и помещения за фитнес зала и кафе-клуб.

Стадионът ще се използва целогодишно за провеждане на тренировки и състезания. Новото игрище ще работи и през почивните дни. Предстои турнир по минифутбол, който е предвиден да стартира от 9 юни.

Галерия
Свързани статии
Отварят кабинет за деца със СОП в училището в Свети Влас Холивудски режисьор дава награда от 50 хил. евро на екип от наши млади кинотворци Библиотека на открито с четива за възрастни и деца има в Свети Влас Ученик извади кръста от морето в Свети Влас (Снимки) Колко струва апартамент в Слънчев бряг и Свети Влас Пускат 20 000 зрители за финала на Купата на "Васил Левски" Безплатна сянка на плажа в Свети Влас до края на май Стадионите, образователните и езиковите школи отварят врати Ученици от Свети Влас дариха над 1300 лв. за нова линейка в Бургас Неустоимо предложение от Grand Hotel Bansko & Grand Hotel Sveti Vlas – Black Friday Holiday Deals
Тагове
свети влас стадион
Коментари

Още от последните новини