Пунктове за ваксинации ще има в цялата страна

Пунктове за ваксинации ще има в цялата страна - E-Burgas.com
БГНЕС

През почивните дни ще има мобилни ваксинационни пунктове в няколко града в страната. В София от 13 до 18 ч. имунизационни пунктове ще бъдат разкрити в 5 търговски центъра. Мобилен екип ще работи и в ж.к. „Дружба“ - Културен дом.

Във Варна ваксини срещу Covid-19 ще се поставят на входа на Морската градина от 16.30 до 21 ч. Продължава кампанията и в един от търговските центрове.

Такъв мобилен пункт ще има и във Велико Търново от 10 до 14 ч.

Днес и утре в Плевен на пл. „Възраждане“ пред Мавзолея ще бъде изнесен мобилен кабинет за имунизация срещу COVID-19. Кабинетът ще работи от 8 до 12 ч.

В Габрово мобилен екип ще ваксинира желаещите в пункт на централния кооперативен пазар в града, предава  БНР.

Имунизационният пункт на централния кооперативен пазар ще работи от 9 до 13 часа. Ангажиран е екип от областната болница, който ще поставя на желаещите ваксина по избор, уточняват от Регионалната здравна инспекция в Габрово. Оттам допълват, че е наличeн и еднодозов препарат и хората, които го предпочетат ще получат на място сертификат, удостоверяващ завършена имунизация.

Мобилен пункт се организира за втори път на кооперативния пазар в града, след като преди седмици от възможността се възползваха 80 души – жители и гости на Габрово от различни възрасти. Мобилни пунктове ще има и на общинските пазари в гр. Криводол и в с. Бутан, Врачанско, с работно време от 8 до 12 ч.

Свързани статии
Започва ваксиниране срещу ковид по населени места в региона, вижте графика Отварят нови пунктове за ваксиниране срещу ковид в региона Едва 3156 души се ваксинираха за 24 часа, 23% са новозаразените СЗО зове за ускоряване на ваксинирането и носенето на маски 1 436 души са се ваксинирали за последното денонощие Епидемиолог: Възможно е да се препоръча и втора бустерна доза Ваксинирането срещу ковид продължава и след края на пандемичната обстановка Отново изнесени пунктове за ваксиниране през уикенда И този уикенд можем да се ваксинираме в изнесени пунктове Отварят изнесен пункт за ваксиниране в Созопол в петък
Тагове
ваксиниране
Коментари

Още от последните новини