Отново изнесени пунктове за ваксиниране през уикенда

Отново изнесени пунктове за ваксиниране през уикенда - E-Burgas.com

Изнесени пунктове за ваксинация ще има през почивните дни в няколко града в страната, съобщават от Министерството на здравеопазването. 

София:

На 19.03 (събота) и 20.03 (неделя) ще работят следните изнесени пунктове:

- България мол, с работно време 13 ч. – 18 ч.;

- Парадайс мол, с работно време 13 ч. – 18 ч.;

- Сердика мол, с работно време 13 ч. – 18 ч.;

- Магазин „Метро“ – 1 и 2 (бул. „Цариградско шосе“ и бул. „Европа“), с работно време 10 ч. – 18 ч.

Пловдив:

На 19. и 20. март 2022 г. изнесен пункт на РЗИ Пловдив ще работи на територията на магазин „Метро“ (бул. „Санкт Петербург“ №135), с работно време от 10 до 16 ч.

Бургас:

В почивните дни 19. и 20. март ще работи изнесен ваксинационен пункт на територията на магазин „Метро“, гр. Бургас, с работно време от 10 до 17 ч.

Велико Търново:

На 19. март 2022 г. в град Велико Търново ще работи изнесен имунизационен пункт, разположен на територията на Търговски парк – Велико Търново (ул. „Магистрална“ №17, вдясно от входа на супермаркет СВА), с работно време от 9:30 до 13 ч.

Враца:

На 19. 03 (събота) изнесени ваксинационни пунктове с работно време от 14 до 17 ч. ще има до хипермаркети „Лидл“ (ул. „В. Кънчов“ №21 и ул. „Стоян Даскалов“ №3).

В почивните дни 19 и 20 март мобилен екип на РЗИ Враца ще извършва ваксинация по домовете.

Освен в изнесените ваксинационни пунктове желаещите да си поставят ваксина срещу COVID-19 през почивните дни могат да го направят и в имунизационните пунктове в лечебни заведения и регионални здравни инспекции, някои от които работят през цялата седмица. Препоръчваме гражданите, които желаят да се имунизират във временните пунктове, да се осведомят за работното им време предварително. С пълния списък на тези пунктове (по области) можете да се запознаете ТУК

 

Свързани статии
Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петъкВ страната вече са налични нови ваксини срещу ковид378 се ваксинираха срещу ковид за денонощиетоДоставиха у нас близо 200 хиляди ваксини за сезонен грипЗапочва ваксиниране срещу ковид по населени места в региона, вижте графикаНеваксинираните срещу ковид няма да могат да се ваксинират срещу омикронОтварят нови пунктове за ваксиниране срещу ковид в регионаЕдва 3156 души се ваксинираха за 24 часа, 23% са новозаразенитеСЗО: Трябват нови ваксини срещу ковид и да се впръскват в носаСЗО зове за ускоряване на ваксинирането и носенето на маски
Тагове
ваксини ваксиниране
Коментари

Още от последните новини