Проверяват плаж в Несебър заради издигната пясъчна дига

Проверяват плаж в Несебър заради издигната пясъчна дига - E-Burgas.com
Снимка NOVA

Във връзка с постъпили сигнали министърът на туризма Стела Балтова издаде заповед за извършването на проверка на концесионера за незаконно изграждане на пясъчна дига на морски плаж “Несебър - юг”, община Несебър, област Бургас.

Едновременно с това Министерството на туризма е изискало от община Несебър,  Басейнова дирекция “Черноморски район” и РИОСВ Бургас информация и документи за стартирани и извършени проверки, както и издадени в тази връзка разрешения.

Свързани статии
Обзор в трескава подготовка за летния сезон (Снимки) Състезатели от пет държави идват на турнир по плажен тенис в Бургас Стотици гуми, железа и кофи извадиха от дъното на морето край Несебър Сянката на плажа - от 5 до 40 лв., скача цената и на бирата и цацата Министерството: Чадърите и шезлонгите няма да са с намалени цени и това лято Ученици от СУ "Любен Каравелов" за пореден път прославиха Несебър И Несебър прие новия си бюджет, над 78 млн.лв. в рамката за 2022 Отново протести в Несебър срещу високите цени на горивата Николай Димитров: Обзор е на дефицит всяка година, искат да застроят Емона и Иракли Ключови решения в Проектобюджета на Несебър, ето приоритетите
Тагове
несебър дига плаж
Коментари

Още от последните новини