Проверяваме номера и адреса на избирателната ни секция онлайн или със SMS

Проверяваме номера и адреса на избирателната ни секция онлайн или със SMS - E-Burgas.com

Всички български граждани, могат да проверят по електронен път номера и адреса на избирателната секция, в която ще гласуват на изборите за Народно събрание на 11 юли 2021 г.

Справката може да се направи в сайта на Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ (ГРАО) на адрес https://www.grao.bg/elections/, както и със СМС на номер 18429 на цена 25 стотинки без ДДС. В текста на СМС-а се изписва единствено ЕГН и системата връща съобщение с номера и адреса на избирателната секция.

Справка може да се направи и на телефон 0800 1 4726, който е безплатен за цялата страна.

Гражданите също така, могат да подадат електронно заявление за гласуване по настоящ адрес, ако населеното място на настоящия им адрес е различно от това на постоянния им адрес, чрез страницата https://regna.grao.bg/.

Свързани статии
Мнозинството от българите предпочита да гласува с машини за честни избори Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии Шеф в ЦИК: Разочарованието от политиците са причина за ниския вот Ден за размисъл преди изборите утре Ясен е графикът за обучения на СИК в Бургас СИК посочи местата за гласуване на хората с увреждания в Бургаско Демонстрации как се гласува с машина започват на ключови места в Бургас Започна пробното гласуване, 400 машини вече са из страната Българите зад граница с все по-слаб интерес към изборите МВР пусна телефонна линия за сигнали, свързани с изборите
Тагове
секции избори гласуване
Коментари

Още от последните новини