Протестиращи се появиха пред дулата на командоси, спряха демонстрациите

Протестиращи се появиха пред дулата на командоси, спряха демонстрациите - E-Burgas.com
Снимка btvnovinite.bg

Учение на командоси при Црънча, Пазарджишко - при това със стрелба с бойни патрони, беше спряно. И причината е наличие на цивилни, предаде БНТ.

Оказа се, че става въпрос за десетина души, намиращи се в окоп, който е част от огневата полоса. Те са открити с дрон, използван като част от предпазни мерки преди старта на учението. Ще има разследване, още повече, че предварително около полигона са били поставени постове.

Засега първото предположение е, че става въпрос за хора, опитали се да снимат по-отблизо учението. В рамките на учението, силите за специални операции трябваше да покажат операция за обезвреждане на терористи и освобождаване на заложници, включително от автобус.
 

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази
Тагове
протест военни командоси
Коментари