Прокуратурата разследва брутално блудство с момче в гориста местност край Банево

Прокуратурата разследва брутално блудство с момче в гориста местност край Банево - E-Burgas.com
Струма днес

Двама непълнолетни са задържани и настанени в институция след сигнал за брутално блудство на момче, осъществено в гориста местност край бургаския квартал Банево. 

Образувано е досъдебното производство, информират от Районна прокуратура - Бургас. Сигнал за извращенията над младежа е подаден на 5 април в Областната дирекция на полицията.  Оказало се , че от полицията са разследвали същите малолетни и за друго престъпно деяние. В спешен порядък разследването по досъдебното производство е възложено на екип от следователи. Провеждат се активни действия по разследване, включително разпити на пострадалото лице и свидетели, оглед, назначени са и експертизи, допълват от прокуратурата.

Двете непълнолетни лица, вероятни извършители на престъплението, са настанени в Дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни лица към ОД на МВР – Бургас за срок от 30 дни.

Досъдебното производство е взето на специален надзор от Апелативна прокуратура – Бургас.

Престои анализ на събраните доказателства и привличане към наказателна отговорност на извършителите, както и преценка за вземане на адекватни мерки за неотклонение спрямо тях.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
блудство момче Бургас
Коментари

Още от последните новини