Приморско се включва в "Живей активно"

Приморско се включва в

Инициативата „Живей активно“ се провежда ежегодно вече 11 години и е част от цялостната програма за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот на Нестле България. Всяка година  „Живей активно“ все повече се разраства и все повече хора участват в кампанията, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене.

От първото издание на „Живей активно“ , проведено на 11 юни 2006 г., до днес над 215 000 души са взели участие в пешеходните походи и спортните активности, заедно.

Тази година община Приморско ще подкрепи желаещите да се включат в активния спортен живот и да станат по-активни във всекидневието си. Всеки желаещ ще може да участва във тренировка и  футболен мач, народна топка, зумба, волейбол. За най-малките ще бъдат организирани спортни игри в морската градина. За финал на вечерта пред сградата на общината ще се смесят раздвижване на тялото и духа с „Тропни хорце, свали килце“. Всеки желаещ да участва в инициативите може да го направи в следните часове:

10:00ч. Среща между поколенията- футболен мач (двора на СУ“ Н.Й. Вапцаров)

10:30ч. Народна топка (двора на СУ“ Н.Й. Вапцаров)

11:00ч. Волейбол (двора на СУ“ Н.Й. Вапцаров)

17:30ч. Игри от нашето детство (морска градина)

19:00ч. Зумба- флашмоб

20:00ч. „Тропни хорце,свали килце“

Децата на град Китен, ще украсяват морския парк с красиви тематични рисунки на асфалт от 10:30ч.

От 17:00ч. в село Веселие ще се проведе  „Рисувам и се забавлявам“, а село Ясна поляна, ще включат децата в инициативата „Игри от нашето детство“.

Коментари

Още от последните новини