Приключи ремонтът на пътя между Бургас и Ветрен (Снимки)

Приключи ремонтът на пътя между Бургас и Ветрен (Снимки) - E-Burgas.com

Кметът Димитър Николов: Следва монтирането на много по-безопасна мантинела

Ремонтът на пътя между Бургас и кв. Ветрен е приключил. Това информира лично кмета на общината Димитър Николов в профила си във фейсбук.

„До края на юни ще завърши монтирането на двойна, много по-безопасна мантинела и демонтирането на старата, която е единична и много амортизирана“, сподели Николов.

В момента кметът води разговори с АПИ да бъдат подменени и мантинелите между Бургас и Сарафово, където трафикът е много по-голям.

Галерия
Свързани статии
Поредна акция на Пътна полиция в страната Блъснаха деца на пешеходна пътека в "Изгрев", разминаха се с охлузвания и стрес Пускат за движение участъка от магистрала "Тракия" към София Огромно задръстване на юг от Бургас заради катастрофа Пуснаха движението на "Тракия" към Бургас в ремонтирания участък между Стара Загора и Чирпан Обновена пътна мрежа очакват в Каблешково и Ахелой (Снимки) Надеждите за скоростен път: Трасето Бургас - Варна е кошмар за пътуващите Ресторантьори и хотелиери от Южното Черноморие: Ремонтите по магистралите блокират тежкия сезон Общината: При реконструкцията на "Демокрация" водещи бяха правата и защитата на пешеходците Акция на "Пътна полиция" срещу пияни и дрогирачни водачи в цялата страна
Тагове
ремонт път ветрен
Коментари

Още от последните новини