Представят демонстрация „Първи сватбен танц“ на Grand Wedding Expo 2020

Представят демонстрация „Първи сватбен танц“ на Grand Wedding Expo 2020 - E-Burgas.com

Събитието ще води ръководителят на школа Dance Addiction Владимир Първанов

Grand Wedding Expo е сватбеното изложение на Бургас, което за втора поредна година кани всички бъдещи младоженци, техните близки и приятели в 5-звездния Гранд Хотел и СПА Приморец. Там, на 25 и 26 януари (събота и неделя) ще ги очакват цяла палитра специалисти от сватбения бранш – сватбени агенти; фотографи; специалисти от света на красотата, булчинските рокли и официални сватбени облекла включително за деца; мултимедийни решения за сватбата, астролог, ювелири и много други.

Партньор на формата за втора поредна година е DJ Service.

Специално подсъбитие в рамките на формата ще бъде посветено на един много важен детайл от тържеството: първия сватбен танц. За него грижа ще има ръководителят на школа Dance Addiction, Бургас – Владимир Първанов. Ето какво сподели той:

За себе си:

Казвам се Владимир Първанов. Занимавам се с танци в почти всички стилове от над 27 години. Преди три години основах школа Dance Addiction, Бургас. В нея преподаваме два латинотанца, изключително популярни по цял свят - кизомба и бачата. Те са чувствени, богати, зрелищни и затова - силно подходящи за избор за първи сватбен танц.  

За танца:

Танцът за мен е начин на изразяване без думи. Чрез него дори най - свенливите хора, могат да изразят себе си пред околните, без дори да казват дума. Танцът е спокойствие, начин да завържеш нови приятелства, начин да отпуснеш душата си и да разтовариш от натовареното ежедневие.

Защо решихте да вземете участие в Grand Wedding Expo?

Поканата дойде от мои близки приятели и ученици със сватбена агенция. Веднага се съгласих, защото все повече двойки решават да изненадат гостите си с нещо различно и красиво и първият брачен танц става все по-търсен при нас. Освен сватбената двойка, кумове или гости също могат да направят изненада с една прекрасна хореография.

Ще имате собствено подсъбитие в рамките на сватбения форум. Каква ще бъде неговата тема и какво ще представите?

Темата ще бъде "Първи сватбен танц". Аз и моята партньорка Виктория ще представим две красиви хореографии на танците кизомба и бачата.

Как според Вас изглежда съвършеният първи брачен танц?

Всяка една двойка има различно виждане как трябва да изглежда техният сватбен танц. Според мен, съвършеният първи сватбен танц, трябва да е направен с желание, младоженците да се потопят в своята приказка и да я разкажат на гостите по начин, по който те да говорят дълго време за него.

Увеличава ли се броят на бъдещите младоженци, които се обръщат към Вас за танцова подготовка?

С всяка изминала година все повече младоженци се обръщат към хореографи за първи сватбен танц или за шоу програма. Американската мода навлиза все по - силно и при нас, което много ме радва, защото това остава незабравим спомен не само за тях, а и за всеки един от гостите.

Колко време предварително би следвало бъдещите младоженци да започнат уроци по танци?

Това зависи от самите хора. Дали имат някаква танцова култура или не, дали имат свободно време, но колкото се може по - рано, винаги е по - добре, за да се изпипа всеки един детайл от танца и да стане съвършен.

Кои са стиловете танц, които най-често младоженците избират?

Модата в момента е точно този тип социални танци които ние преподаваме ( Кизомба, бачата, салса и Ча-Ча). Но също така има и желания за миксове от стилове дори и модерен балет, хип-хоп.

Освен уроци по танци, за какво друго могат да се обръщат към Вас бъдещите младоженци? Ако бъдещите младоженци или някой от гостите не желаят да представят сами танцова изненада, то ние можем да предложим мини шоу програма, като подарък за гостите. Ще бъдем на разположение за всякакви въпроси и в двата дни на Grand Wedding Expo.

Потопете се в магията на танца с Владимир Първанов от Dance Addiction и Grand Wedding Expo – от 16:00 часа на 26 януари (неделя) в Гранд Хотел и СПА Приморец. Сватбеното царство очаква всички бъдещи младоженци, техните близки и приятели на 25 и 26 януари, входът е свободен.

Коментари

Още от последните новини