Потърпевши от презастрояването: Нямаме политически мотив, искаме само съдействие от общината

Потърпевши от презастрояването: Нямаме политически мотив, искаме само съдействие от общината - E-Burgas.com

 

 

Потърпевшите от презастрояването на междужилищните пространства, застанаха на една маса заедно с бургаския кмет Димитът Николов, със  зам.кмета по строителството Чанка Коралска, както и с главния архитект на Общината Веселина Илиева.

Гневните граждани изказаха недоволството си  от превръщснето на комплексите в бетонна джунгла. „Общинската администрация не ни обръща внимание и се държи арогантно, когато си търсим правата, затова и се обръщаме с лице към кмета Николов“, казаха дошлите граждани на общественото обсъждане.

Живущите в засегнатите комплекси, изказаха единодушно мнение, че не бива повече да се допуска заради даден частен интерес, да се нарушават правата на бургазлии. „Проблем с презастрояването и затапването на една сграда за сметка на друга, както и липсата на паркоместа няма само в един комплекс, защото е така в почти целия град.“ Ние гражданите, заедно с кметската администрация, трябва да си съдействаме максимално, за да се реши този вид проблем веднъж завинаги“, допълниха живеещите.

В края на обсъждането, Димитър Николов, изрази съпричастност, като обеща, че ще впрегне цялата си администрация докато не се намери начин всички да са доволни.

Галерия
Коментари

Още от последните новини