Последен шанс да посетите сладоледеното градче в Бургас

Последен шанс да посетите сладоледеното градче в Бургас - E-Burgas.com

Днес е последният ден от Фестивала на сладоледа в Бургас и съответно последен шанс да посетите Сладоледеното градче на пристанището в Бургас. То ще приема посетители до 21:00 часа, след което фестивалът ще бъде закрит.

В зоната за свободен достъп на Пристанището, до Магазия 1 гостите могат да открият много игри, забавления, арт ателиета и, разбира си, сладоледени изкушения с многообразие от екзотични вкусове. Участващите фирми са приготвили кулинарни предизвикателства и изненади за жителите и гостите на града.

В обособената зона на събитието са разположени шатри, като във всяка от тях има различни производители и дистрибутори на сладоледени изделия. Ето ги и участниците тази година: Pozzeti Gelato, Yellow cat gelato - град Поморие, Raffy ice cream, Delice ice cream, сладкарска верига "Роза", сладоледи "Нестле" и сладоледи "Cremona”.

Фестивалът се осъществява в рамките на Сладоледения уикенд - част от програмата тематични уикенди, които Община Бургас организира заедно с местния бизнес и културни организации, за да бъде градът по-интересен за своите гости.

 

Коментари

Още от последните новини