„Пощенска банка“ – Над 30 години присъствие сред банковите лидери у нас

„Пощенска банка“ – Над 30 години присъствие сред банковите лидери у нас - E-Burgas.com

Броени дни преди специалната вечер на 14 април, в която ще бъдат наградени едни от най-успешните представители на предприемачите по Южното Черноморие BURGAS BUSSINES AWARDS представя един от своите партньори.

„Пощенска банка“ има над 30-годишно присъствие сред лидерите на банковия пазар в България. Тя e четвъртата по активи банка в България, трета по размер на кредити и депозити, с широка модерна клонова мрежа в цялата страна, включваща модерни зони за експресно самообслужване и значителна клиентска база.

Банката е водещ фактор в нововъведенията и формирането на тенденциите в банковия сектор в страната през последните години и е многократно награждавана за своите иновации. „Пощенка банка“ заема стратегическо място в банкирането на дребно и корпоративното банкиране в България. Тя е един от лидерите на пазара на кредитни и дебитни карти, жилищното и потребителско кредитиране, както и по отношение на продуктите за корпоративни клиенти – от малки фирми до големи международни компании с присъствие в страната.

„Пощенска банка“ е една от най-награждаваните финансови институции в България, отличена в четири поредни години като „Най-добра банка в банкирането на дребно в България” (Best Retail Bank, Bulgaria) от базираното в Лондон издание World  Finance Magazine.

През 2021 г. в елитния конкурс World Finance Digital Banking Awards 2021, банката за втора поредна година печели отличията в категориите „Най-добра дигитална банка“ (Best Consumer Digital Banks, Bulgaria) и „Най-добро приложение за мобилно банкиране“ (Best Mobile Banking Apps, Bulgaria).

През 2021 г. става и носител на приза в категория „Ефективност“ от Годишните банкови награди на „Асоциация Банка на годината“ и това са само част от над двадесетте награди, спечелени през последната година.

Свързани статии
Зов до бургаските предприятия: Кандидатствайте за енергийна ефективност в сградите си Министърът на иновациите: Ще подкрепим бизнеса с 1,2 млрд. лв. до юни Водещи американски IT компании представиха възможности с местния бизнес Нови отличия за бизнеса в Бургас Малки и средни бургаски предприятия могат да получат финансова помощ, ето как Учат бургаски бизнесмени как да завладяват външни пазари Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Мощен чуждестранен инвеститор строи предприятие в Бургас (Снимки) Близо 1000 фирми ще получат безвъзмездно 260 млн. лв. Добра новина за бургаския бизнес - отварят нови програми за безвъзмездна финансова помощ
Тагове
бизнес BURGAS BUSINES AWARDS
Коментари

Още от последните новини