Порточанов спрял Кишишев за Байерн (Мюнхен)

Порточанов спрял Кишишев за Байерн (Мюнхен) - E-Burgas.com

Бившият български национал Радостин Кишишев призна, че по време на престоя с в Нефтохимик е бил желан от германския колос Байерн Мюнхен. Според думите на бишия бранител, немският клуб е предложил сума от порядъка на 2,5 млн. марки, но тогавашният президент на бургаския клуб е поискал двойна сума – 5 млн. от германската валута.

„Байерн Мюнхен предлагаше 2,5 млн. марки докато бях в Нефтохимик. 2 млн. бяха за клуба, 500 хил. за мен. Клубът обаче нямаше право да преговаря за друга цена. Нашият местен шеф (бел.ред. - Христо Порточанов) обаче каза 5 млн. Естествено от Байерн отказаха и продължиха по веригата със следващите си цели““, коментира Кишишев в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

Бившият футболисти засегна темата с корупцията в българския футбол: „В момента се занимавам с бизнес. Имах голямо желание да се занимавам с футбол. Във футбола не получи заради некадърни ръководители. Хора, които са направили бизнеса си в съвсем различна сфера, след като дават пари за футбола, те искат да контролират и него по някакъв начин. Да дават мнения и оценки. Това няма как да стане. Проблемът във футбола е много дълбок. Много хора искат да се облажат. Както казва г-н Гриша Ганчев – да намажат филията.“

Коментари

Още от последните новини