Порт Прим Арт Фест се завръща за трето издание през октомври 2019

Порт Прим Арт Фест се завръща за трето издание през октомври 2019 - E-Burgas.com

През октомври 2019 г. Бургас за трети път ще се преобрази в есенна културна столица. На морска сцена се завръща фестивалът на изкуствата Порт Прим Арт Фест. Новината съобщи организаторът на културния форум Гранд Хотел и СПА Приморец.

"Фестивалът ще се проведе в рамките на четири дни, в началото на октомври" - сподели Петя Караманска, маркетинг директор на Приморец. "Творчески директор отново е художникът Стефан Божков. Бургазлии и гостите на града ще могат да се насладят на различни премиерни събития - театър, литературни срещи, кино прожекции, изложба – всички с участието на много популярни творци" - допълни тя. „До дни ще обявим един екслузивен световен спектакъл, който ще бъде представен за първи път в Бургас, в рамките на фестивала“ – загатва за програмата г-жа Караманска.

Организаторите запазиха мълчание по отношение патрона на Порт Прим Арт Фест 2019. След великолепните лица на фестивала Цветана Манева (2017 г.) и Татяна Лолова (2018  г.) те обещават, че представителната фигура начело на културния форум отново ще бъде много любима, популярна, от сходна величина.

Порт Прим Арт Фест се организира от Гранд Хотел и СПА Приморец с любезното съдействие на община Бургас. Фестивалът обхваща знакови за Бургас места и представя различни ценни събития и творци на морската публика.    

 

 

Коментари

Още от последните новини